Site Overlay

Végül is, már minden modern művészetnek számít

Akárhányszor bemegyek egy cipőboltba és meglátom a cipőket, úgy érzem magam, mintha egy múzeumba mentem volna valamilyen kortárs kiállításra. Annyi forma, alak, szín, amit valószínűleg néhány művész is megirigyel. Napjainkban már akkora kultusza van a cipőknek, néhány fanatikus akár órákon keresztül képes sorban állni egy-egy utcai-, vagy futócipő különlegességért. Számos darabot látunk a webshopokon, vagy fizikai üzletekben, választani pedig annál nehezebb!

De a jó idő beköszöntével egyre többször mentem el futni, szükségem volt tehát egy megbízható, mégis szép futócipőre

Meglátogattam a kedvenc sportboltomat, de sajnos egyik cipő sem nyerte el a tetszésemet, mi több, drágának is találtam őket, ezért hazafelé elkezdtem keresgélni az interneten. Szerencsére hamar rátaláltam egy oldalra, ahol futócipő értékeléseket olvashattam, méghozzá igen széles választékban. A cipőket több szempont alapján értékelték, és össze is lehetett őket hasonlítani egymással az egyik funkció segítségével. Nekem az külön tetszett, hogy nem csak fényezték a cipőket, hanem leírtak róluk minden jót de rosszat is. Mindezt nagyon hiteles, és hozzáértő módon.

Utcai és terep futócipők közül egyaránt tudtam válogatni. Kifejezetten tetszett az oldalon, hogy nem csak egy márkának a cipői találhatóak meg, hanem több bolt kínálata között is tudtam nézelődni.

Árkategóriákra is lehet szűrni egyébként a keresésénél, mindenki a pénztárcájának megfelelő szűrést állíthat be. Mivel én imádom az akciókat bújni, legyen szó bármilyen termékről, a diákpénztárca egyébként sem enged meg nagyon mást, így az oldalon is rögtön a „futócipő akciók” fülre kattintottam. Meglepő, de ahhoz képest, hogy milyen olcsók, nagyon jó minőségűek voltak!

Oldalt a keresésnél még azt is be tudtam állítani, hogy milyen típusú futáshoz fogom használni a választott darabot, ami egy nagyon innovatív, de szerintem praktikus ötlet!

A sok szűrőnek hála, meg is találtam a nekem való darabot, amire épp 40% -os leárazás volt érvényben. Az ilyen hatalmas leértékelés mindig óriási öröm egy olyan akcióvadász személynek, mint én. És megjegyzem, ár-érték arányban nem is találhattam volna ennél jobb cipőt!

A terméket pár kattintás alatt, meg is tudtam rendelni, és még azt is áttekinthettem, melyik webshopról olcsóbb. A szállítás zökkenőmentes volt, rövid időn belül meg is érkezett hozzám a cipő, és már alig vártam, hogy kipróbáljam!

Már az első alkalommal éreztem, hogy ez más, mint amit eddig tapasztaltam. Annyira kényelmes és könnyű volt ez a cipő, mindemellett rettentő jól tartotta a bokámat is. Nem panaszkodhatok az anyag minőségére sem, a design pedig egyszerűen elképesztő! Pont olyan volt mikor megérkezett, mint amilyennek a webshopon is látni lehetett.

Nagyjából 3 hónapja használom már, és azóta is hű társam a választott futócipő! Számtalan kilométert futottunk le „együtt” és remélem még ennél is többet fogunk. Hiába futok vele rendszeresen, és használom néha göröngyösebb terepen, nagyon jól bírja a gyűrődést!

Azóta pedig nem csak én találtam meg a tökéletes futócipőt az oldalon, hanem a nővérem is! Az egyik reggel megdicsérte a cipőmet és érdeklődött hol vettem, én pedig elmeséltem a folyamatot, hogy találtam rá. A nővéremnek az volt a fontos, hogy karbon lemezes legyen a cipő, mert ilyet egyszerűen sehol nem talált. Ezen az oldalon viszont még ebből a fajtából is viszonylag nagy választék volt, ami nagy örömmel töltötte el a testvérem, és engem is, hogy tudtam neki segíteni!

Szívvel ajánlom mindenkinek a cipoteszt.hut!