Site Overlay

Legemlékezetesebb múzeumi kalandom

Sosem voltam egy múzeumba járó típus. Semmi bajom a művészetekkel, de nem nekem valók. Egyszerűen nem köt le, pedig igazán elismerem azoknak a munkáját, akik bármilyen művészeti ágban tevékenykednek.

Ennek ellenére mégis úgy alakult, hogy az egyetem miatt el kellett látogatnom egy múzeumi túrára. Őszintén szólva azért mentem, mert muszáj volt, így a kiállítás témájára sem nagyon emlékszem.

Néhányan a sor végén sétálgattunk, és az idegenvezetés közben, halkan beszélgettünk. Szóba jött, hogy az egyik srác most vett autót, és autós porszívót keres. Én is pont egy ilyet kerestem, szóval becsatlakoztam a beszélgetésbe.

Az egyik hallgatótársam ajánlotta nekünk az 50szazalek.com nevű webáruházat. Ő mindig innen rendel autós cuccokat, ráadásul nagyon olcsón.

A körbevezetés után egy kávézóba ültünk be a kis csapattal, ahol elő is vettük a laptopjainkat, és megnéztük az oldalt, amit Ricsi ajánlott nekünk.

Egy nagyon átlátható felület fogadott, amikor beléptem az 50szazalek.com-ra. Első dolgom volt feliratkozni a hírlevelükre, mert ez 5% kedvezményt jelent az első vásárlás árából.

Majd Ricsi segítségével, viszonylag gyorsan megtaláltuk az autós porszívót is, az autófelszerelés kategóriában.

Gyorsan átolvastam a leírást a termékről. Nem szeretem ezzel húzni az időt, de szerencsére nem is tartott sokáig, mert az oldalon minden lényeges információ tömören össze volt szedve, nem kellett külön kutatómunkát végeznem.

Úgy éreztem megtaláltam a tökéletes terméket, a tökéletes oldalon. A rendelés is egyszerű volt, úgy, ahogyan a fizetés folyamata is.

Néhány munkanap elteltével kezembe is vehettem az autós porszívómat, az 50szazalek.com jóvoltából, szóval még a kiszállítás sebességére sem lehetett panasz.

Azóta is elégedett vásárló, sőt múzeumlátogató vagyok.