Site Overlay

Végre nem csak munkaruhákat fogok látni!

A születésnapomra érdekes ajándékot kaptam: egy jegyet a szeptembertől kezdődő ruházati kiállításra. Érdekes programnak tűnt, ugyanis nagyon érdeklődöm a ruházatok iránt. Bár eleinte a divattal akartam foglalkozni, sajnos mégsem ment ez úgy, ahogy terveztem, ugyanis a munkaruházatnál kötöttem ki.

Egészen pontosan egy nagyvállalat munkavédelmi eszközeit kell beszereznem és kiosztanom, ez teszi ki a napom.Szakmában is maradtam, meg nem is. Mindenesetre szeretem a munkám, annak ellenére is, hogy sokszor macerás volt. Akkor volt igazán az, amíg nem tudtam, hogy a https://www.lumaxpro.hu oldalról kell rendelnem a munkásoknak való kellékeket.

A https://www.lumaxpro.hu egy hihetetlenül széles választékkal rendelkező profi, magas minőségű termékeket forgalmazó munkavédelmi webáruház.
A Lumax Pro másabb, mint a többi: itt valódi szakértelem áll a webshop mögött, kizárólag magas minőségű, kényelmes, tartós termékeket forgalmaznak.

Az első jó tapasztalatom során egy étterem személyzeti ruházatának beszerzése volt a feladatom. Sokáig kerestem, mire rátaláltam a https://www.lumaxpro.hu-ra, ugyanis a többi helyen vagy alacsony minőségű dolgokat találtam, vagy pedig a minőségi darabokat olyan áron kínálták, ami már számomra is kiakasztó volt, pedig tisztában vagyok vele, hogy a minőséget meg kell fizetni.

Minden szükséges eszközt megtaláltam egy helyen a webáruházban a cipőktől kezdve egészen a ruházatig.
Könnyen el tudtam igazodni, ugyanis az óriási kínálat ellenére nagyon átlátható és könnyen kezelhető a shop felülete. A kategóriák nagyon logikusan vannak kialakítva, így egyáltalán nem veszik el az ember, miközben keresgél.

Szeretem, hogy nagyon pontosak a leírások, továbbá mindig jelzik az aktuális raktárkészletet, így biztosan tudom, van-e náluk elég a szükséges termékből.

Amennyiben tudjuk, hogy nagytételű vásárlásunk lesz, akkor nem csak a hagyományos, webshopos módon adhatjuk le a rendelést, hanem telefonon vagy e-mailben is felvehetjük velük a kapcsolatot.
Nagyon kedvesek a kollégák, mindig a segítségünkre vannak abban, hogy a legjobb megoldást, legjobb ajánlatot megkeressük. Sőt, bizonyos darabszám felett mennyiségi kedvezményeket is biztosítanak.

Nagyon kedvelem a munkám, főleg, mióta a https://www.lumaxpro.hu honlapját megismertem, de azért bevallom, jó lesz végre más ruhákat is nézegetni majd abban a múzeumban!