Site Overlay

Kisgyermekkel kiállításokra járni? Ez mára már gyerekjáték!

Mindig is szívügyem volt a kultúra és a művészet. Már gyerekként is imádtam kiállításokra vagy különböző kulturális programokra járni, és ez irányba is terveztem tovább tanulni. Végül kulturális közösségszervezőként diplomáztam 4 évvel ezelőtt, majd a múzeumpedagógus mesterképzést végeztem el. Bár a munkám miatt időm nagy részét a múzeumban töltöm, ezen kívül is megmaradt a kiállítások látogatása hobbiként. A gyermekünk születésével azonban ez egyre nehézkesebbé vált. Alapvetően nyugodt a kislányunk, de a fogzás időszaka mindent felborított. Szegénykém annyira rosszul viselte, hogy éjjel-nappal sírt és nem tudtunk neki már mit kitalálni rágóka gyanánt, hogy megnyugodjon kicsit. Pár hónap után viszont szerencsére megszületett a megoldás.

Imagine baby – fogzást segítő rágómaki

Testvérem a pici születésnapjára rágómakival lepett meg minket, ami végre valódi megoldást jelentett! Élénk színének köszönhetően azonnal felkeltette Zelma érdeklődését, és egyik kedvenc játékává vált. A maki teljesen biztonságos, elég nagy ahhoz, hogy ne tudja lenyelni, és ahhoz is, hogy meglássuk hová dobta el éppen.

A feje érdekes kialakítású, kicsit érdes a felszíne, valamiért ezt szereti leginkább rágni, így ide szoktam felkenni a fájdalom csillapító gélt, ha egy új foggal kell szembenéznünk. Ez annyira hatékony megoldásnak bizonyul, hogy bátran elmehetek vele kicsit hosszabb sétákra vagy rövidebb kiállításokra, kulturális programokra is.

Számomra az egyik legfontosabb pedig, a higiénia!

Ezelőtt kipróbáltunk már egy másik fajta rágókát is, de azzal több szempontból is elégedetlenek voltunk. Vagy nem volt megfelelő anyagú, úgy értem, elég kemény vagy éppen puha ahhoz, hogy alkalmas legyen rágókaként funkcionálni, vagy üreges volt. Ez utóbbit utáltam a legjobban, mert a gyerek még szerette is, de egyszerűen képtelenség volt normálisan tisztítani! Mosógépbe nem lehetett tenni, ezért forró víz, tisztítószer és fogkefe segítségével próbálkoztam tisztán tartani, de a keskeny részek így is úgy is a bacik telephelyévé váltak egy idő után.

Ezzel szemben ez a rágóka kellően tömör, BPA mentes anyagokból készül és nem üreges!.Így nyilván sokkal egyszerűbb az élet, hogy csak kívülről kell tisztítani. Ezt megtehetjük úgy is, hogy bedobjuk a mosógépbe és kimossuk, de sterilizálóba is tehető vagy különböző módszerekkel is tisztítható, amiket menet közben is lehet alkalmazni. Én indulás előtt mindig sterilizálom vagy kimosom és az úton is szokott nálam lenni tisztítókendő, ha esetleg eldobná vagy elejtené a gyerek.

Tökéletes ajándék!

A legjobb barátnőm kislánya idén szeptemberben született, és úgy gondoltam ez nekik is megfelelő karácsonyi ajándék lenne, hiszen már 3 hónapos kortól használható, valamint meg akartam kímélni őket a felesleges kísérletezéstől a többi alkalmatlan termékkel, ezért már meg is rendeltem nekik is egy makit.

A rendelés folyamata különösen egyszerű és gyors volt, a weboldaluk nagyon érthető, és a szállítási módok közt is bőven van választék.

Engem az ár is meglepetésként ért egyébként, mert a többi rágókából kiindulva, hogy azok mennyibe kerültek és milyen minőséget kaptunk ezért az árért, a makit jóval feljebb pozícionáltam. Ennyi pénzért ez a minőség, figyelembe véve, hogy tényleg mennyire megkönnyítette az életünket, szerintem elképesztően jó deal!

Bátran merem ajánlani tehát mindenkinek az Imagine baby – fogzást segítő rágómaki -t, akiket szintén megvisel a fogzás fázisa, illetve azoknak is, akik ajándékot keresnek kisgyermekes szülőknek, mert 3 éves korig ajánlják a rágókát. Jelenleg ez az egyetlen valódi megoldást kínáló rágóka a piacon!