Site Overlay

„XI. Squad” egyedi pólói

A barátaimmal már nagyon régóta ismerjük egymást. Nagyjából általános iskolás korunk óta alkotunk egy bandát. Mi fiúk összetartóak vagyunk, annak ellenére, hogy már az iskolát rég befejeztük, mindenki dolgozik és nem is élünk mindannyian egy városban. Az internetnek köszönhetően a kapcsolattartás meglehetősen könnyű ezért napi szinten beszélünk. Van egy közös Facebook beszélgetésünk is, ami a „XI. Squad” néven fut. Ezt még gimis korunkban találtuk ki, de valahogy ránk ragadt, megtartottuk. Lélekben, mind nagy gyerekek vagyunk, szeretünk hülyéskedni és gyakran szervezünk közös programokat is.

Pár évvel ezelőtt kitaláltuk, hogy most, hogy mindenki már megengedheti, mi lenne, ha évente 1-2 alakalommal beiktatnánk pár külföldi kiruccanást is, csak hogy a sörözések mellett valami kultúrát is magunkba szívjunk. Mindig csak pár nap az egész, de arra a pár napra nagyon sok programot sűrítünk be, néha pedig egy-egy múzeumba is ellátogatunk. A csapat szellem és az összetartozás megerősítése gyanánt az év elején felmerült az egyedi póló készítésnek az ötlete. Egy olyan ruhadarab, amit ha felveszünk, mindenki tudni fogja, hogy egy csapat vagyunk.

Nagyon jó oldalt találtunk!

Rövid keresgélés után rábukkantunk így a lolmarkt.hu oldalra, ami egyedi pólók készítésével foglalkozik. Nagyon gyorsan dolgoznak, mivel minden munkanap készítik a pólókat így a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon hozzájuthatunk a rendelésünkhöz, és nem kell heteket várni. Ha a rendelést pedig még délelőtt 10-11 óra előtt adjuk le, akkor még az aznap legyártásra kerül, így értelemszerűen már másnap nálunk landolnak a pólók. Viszont ha iszonyat sürgős a dolog, akkor akár személyesen is átvehetjük az üzletben, vagy csak odatelefonálunk és találnak megoldást az ügyre.

Elképesztően sok témakörben készítenek pólókat, vannak saját mintáik, de nyugodtan lehet küldeni sajátot, azt is szívesen elkészítik. Készítenek pólókat legény-és lánybúcsúkra, cégek és sportcsapatok számára is, tehát a több 100 darabos rendelés sem okoz nekik gondot. Szerintem a pólók ára sem vészes. Nyílván, ha egyedi póló mintát viszünk, akkor a végleges árat nagyon sok minden befolyásolhatja, de a nagy átlag szerint 3500 és 4500 forint között jön ki egy darab.

Jön a különkiadás!

Mivel Dani grafikus, ezért ő megtervezte a logónkat, tehát végül a saját pólónk is meglett. A következő úti célunk Krakkó lesz, ami egyben Marci haverunk legénybúcsúja is. Erre az alakalomra természetesen fogunk csinálni egy külön kiadásos egyedi pólót, szintén a lolmarkt.hu-nál.