Site Overlay

A legjobb hely, ha motorgumi kell

Sosem voltam egy nagy múzeumba járós típus. Az általános iskolás éveimben sokat voltam, de valahogy egyik sem hatott meg. Vagyis pontosítok, csak az egyik. Ez egy autó-motor kiállítás volt, ahol beleszerettem a motorokba, azóta is motorozom, és ebben senki sem tud megállítani.

Azokhoz szólok most, akik velem együtt óriási szerelmesei ennek a sportnak, vagy csak motorkerékpár használók a mindennapokban. Írok pár szót röviden egy oldalról, mégpedig azért, mert én is úgy kaptam ezt az információt, és szeretném tovább adni.

Amikor egy barátom küldött egy üzenetet egy linkkel, csak ennyi láttam: Motogumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire. Nem tudtam még, hogy mi ez, ahogyan Te sem tudod még most. Elmondom!

A Motogumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire, vagyis a motortire.hu egy olyan cég, akik motorgumik forgalmazásával foglalkoznak, 2008 óta. Magyarul van egy kis tapasztalatuk a dologban. Megtalálható a kínálatukban Michelin, Bridgestone, Pirelli, Continental, Dunlop,és még néhány márka gumija. Szóval választhatsz is, és biztos, hogy lesz a motorodra való gumi.

Nem csak vásárolhatsz tőlük, hanem fel is szerelik neked a motorodra a gumit, ha el tudsz menni a budapesti szervizükbe. De egyébként nem csak ezt, hanem bármilyen ügyet megoldanak, ami a motorod kerekéhez köthető.

Ha szeretnél elmenni hozzájuk, ezt időpontfoglalással teheted meg, amit pedig vagy telefonon, vagy online kérhetsz.

Fontos megjegyezni, hogy nem csak akkor vonatkozik ez rád, ha motoros vagy, mert megnyílt az autószervizük is, ahol bármit megcsinálnak neked, szóval ez még ok, hogy a Motogumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire oldalát Te is felkeresd!

Én évek óta élvezem a szolgáltatásaik előnyeit, és remélem, hogy ez mindaddig így lesz, amíg én motorozok, vagy képes vagyok autót vezetni. Igen, most már az autómat is oda hordom. Csak pozitív véleményem van róluk, és biztos vagyok benne, hogy neked is az lesz, ha elmész hozzájuk. Ha pedig kedveled a barátaidat, linkeld át nekik a cikket!