Site Overlay

Múzeumlátogatás és online cipővásárlás!

Talán most azt gondolnátok, hogy ez a blogbejegyzés elsősorban a múzeumokról fog szólni. Nos, ígérem, hogy bőven lesz szó a múzeumokról és egyéb hasonló intézményekről, de lesz itt valami más is.

Amit tudnotok kell, hogy jellemzően a legjobb barátnőmmel, Klárival, járok a különböző múzeumok kiállításaira. Ennek oka, hogy vele mindig olyan jól ki lehet beszélni mindazt, amiket az ilyen intézményekben megcsodálhatunk. Jellemző, hogy egy-egy múzeumlátogatás után beülünk egy kávézóba vagy teázóba, és megbeszélünk mindent, amit megcsodáltunk. Mikor múzeumban vagyunk, inkább csak csendben gyönyörködünk a látványban. Egyébként is olyan sokat beszélünk, ami talán a többi látogatót már zavarná, ezért is jobb, ha ezt nem ott tesszük.

Klári egyébként is művész, ami azt jelenti, hogy sok kiállított festményhez, szoborhoz és egyéb tárgyhoz hozzá tud szólni valami érdekeset és tanulságosat, szóval sokat tanulhatok neki köszönhetően. Persze általában mindig van valami szöveg kihelyezve a kiállított tárgyakhoz, amiből lehetőségem van tájékozódni, de Klári szinte mindig hozzá tud tenni valami extra tudnivalót, köszönhetően a hihetetlen műveltségének.

Havonta legalább egyszer meglátogatunk egy kiállítást. Nem feltétlen a legnagyobb, leghíresebb múzeumokba járunk, hanem a kevésbé ismertebbekbe is Például Szentendrén rengeteg ilyen helyet lehet találni, és mi már majdnem mindegyiket megtiszteltük a jelenlétünkkel Érdekesebbnél érdekesebb kiállításokat lehet találni abban a városban, szóval nektek is kifejezetten ajánlom azt a települést látogatásra!

Klárival amúgy elég sokat járunk külföldre is. Ezek általában csak pár napos kiruccanások, de ilyenkor is mindig szakítunk időt arra, hogy ellátogassunk valamelyik helyi múzeumba. Ilyen szempontból például Bécs városa egészen fantasztikus. Az osztrák főváros bizony bővelkedik az ilyen intézményekben, szóval ha valaki ilyesféle program után kutatna, akkor elég csak a “szomszédba” átugrani.

Nem is olyan régen egy olyan kiállításhoz volt szerencsénk, ami a XIX. század végi öltözködést mutatta be. Na, ez természetesen bőven adott nekünk témát a beszélgetésre. A kiállításról kilépve beültünk a legközelebbi kávézóba, hogy kitárgyaljuk a látottakat.

Érdekes volt látni, hogy akkoriban az öltözködés milyen szinten tükrözte valakinek a státuszát. Gondolok itt például arra, hogy a nemesek mennyire másképpen öltözködtek, mint például a közemberek. Akkoriban a minőségi ruhák vásárlását csak a tehetősebbek engedhették meg maguknak.

Klári megjegyezte, hogy ez sajnos manapság is így van, főleg ha cipőkről van szó.

Nos, egyből vitába szálltam vele, hisz ez egyáltalán nem igaz,. Az lehet, hogy régen ez így volt (ahogyan azt a múzeumi kiállítás is bemutatta), de manapság már anélkül is minőségi cipőkhöz lehet jutni, hogy egy vagyont kéne elkölteni.

A telefonomon mutattam is Klárinak a bizonyítékot: orias-shop.hu.

Én már régóta innen vásárolok, amire három okom is van!

Az első a minőség. Minden, amit eddig innen vásároltam, tartós és kényelmes volt. Soha nem bántam meg, mikor az ő terméküket választottam. Komoly irodalmi szintet kéne megütnöm ahhoz, hogy szavakban is vissza tudjam adni azt a minőséget, amit a webshop termékei képviselnek.

A második okom a termékek árában keresendő. Annak ellenére, hogy cipők minősége a lehető legmagasabb szintet képviseli, az azokért fizetendő összegek igazán barátiak. A Klárival történő “vitánkat” is ez indította el a múzeumlátogatás után, de nagyon hamar meggyőztem az igazamról, hiszen csak annyit kellett tennem, hogy megmutattam neki az itt található termékek közül néhánynak az árát. Alig akarta elhinni, hogy itt tényleg lehetőség van ilyen árak mellett is vásárolni.

És most következzen a harmadik (és legszemélyesebb) okom arra vonatkozólag, hogy miért innen rendelek. Fontos tudni rólam, hogy nagyon magas vagyok. Nem véletlen, hogy majdnem profi röplabdás lettem. Az extra magasságomhoz pedig extra lábméret tartozik, szóval nekem nem felel meg ám akármilyen cipő. Az én esetemben csak az extra méretű női cipők jöhetnek szóba, amiknek a megtalálása sokáig gondot jelentett, legalábbis addig, míg rá nem találtam az orias-shop.hu weboldalára!

Ennyi információból már sejthetitek, hogy mi az ő profijuk: nagyméretű cipők és ruhadarabok kínálatának biztosítása nők és férfiak részére! Illetve az alaposság kedvéért azt is megjegyezném, hogy táskákat és egyéb kiegészítőket is találhatunk itt.

Ha köztetek is van olyan nő, aki nagyobb lábmérettel van megáldva, az tudni fogja, micsoda nehézséget is tud jelenteni az extra méretű női cipők megtalálása. Ez a kiváló webshop felismerte ezt a problémát, és pontosan az olyan nőnek, férfiaknak nyújt hihetetlen segítséget, mint amilyen én is vagyok!

Nem is tudom mi lenne velem, ha nem létezne ez az online bolt. Nehezebb lenne az életem, az biztos!

Téged is elkezdett érdekelni a lehetőség, mit kínálnak?

Én azt tanácsolom, hogy gépeld be weboldaluk címét a böngésződbe, és akkor a saját szemeddel is láthatod, micsoda fantasztikus társaságról is van szó.

Kezdjük magával a weboldal kinézetével és felépítésével. Mi vásárlók szeretjük, ha egy webshop áttekinthető, gyors és egyszerűen használható. Ezeknek az elvárásoknak ők haladéktalanul megfelelnek! A termékek kategóriái egyértelműen vannak rendszerezve, így egészen biztos, hogy zökkenőmentesen megtalálja mindenki azt, amit csak szeretne. Ez persze nem csak a fő-, de az alkategóriákra is igaz!

Vegyük a saját példám! Pár hete vásároltam innen egy edzőcipőt! Egyszerűen begépeltem a weboldal címét, kiválasztottam a “nagyméretű női cipők” kategóriát, amin belül a “sportcipők” alkategórián belül szinte azonnal megtaláltam az edzőcipőket. Ez az egész 1 percig sem tartott.

Ezt követően válogattam az edzőcipők között. A kiválasztást is segíti a webshop, hiszen részletes adatokat közöl a cipőkről (szín, márka, méret és anyag), továbbá minőségi fotókat is láthatunk a termékekről többféle szögből is.

Egyszóval tényleg minden támogatást megkapunk ahhoz, hogy ténylegesen azt a terméket válasszuk ki, amire igazán szükségünk van. Ez számomra a webshop alaposságának és ügyfélközpontú hozzáállásának a jele.

extra méretű női cipők

A weboldal design szempontjából is makulátlan. Egyszerűen jól esik a szemnek ránézni. Pont annyi színt használ, amennyi kell ahhoz, hogy szépen mutasson, de közben nem is esik túlzásokba.

Szeretnék beszélni még a weboldal azon részéről is, ami bár nem kapcsolódik szorosan vásárláshoz, de én mégis kedvelem. Ez pedig nem más, mint a blog.

Látszik, hogy bloggal tényleg foglalkoznak, hiszen rendszeresen tesznek ki új cikkeket és írásokat. Én már sokat olvastam innen, hiszen sok-sok hasznos információt szereztem már ennek köszönhetően.

Például van egy cikk, ami arról szól, hogyan kell helyesen lemérni a lábunk méretét. Ezzel azért érdemes tisztában lenni, ha az online módját választjuk cipők rendelésének, igaz? Én azt gondoltam, hogy nagyjából tudom, hogyan is zajlik egy ilyen művelet, de aztán a cikk elolvasása után tudatosult bennem, hogy közel sem voltam minden részlettel tisztában.

Maga a rendelés is szörnyen egyszerű! A kívánt termékeket egyszerűen a kosárba helyezzük, amit követően csak végig kell haladni a rendelés és vásárlás folyamatán.

A fizetés és a szállítás is többféle módon történhet, így biztosan ti is megtaláljátok majd a számotokra szimpatikus megoldást. Én már több megoldást is kipróbáltam náluk, és mindegyik teljesen bevált.

Klári, aki hasonlóan nagy lábmérettel rendelkezik, már tervezi is, hogy vásárolni fog innen. Úgy látszik, sikerült meggyőznöm őt arról, hogy érdemes ettől a kiváló üzlettől extra méretű női cipőket rendelni.

Ő egyébként nem olyan sportos, mint én, de nem gond, hiszen itt nemcsak sportos termékeket lehet találni, hanem mást is. Klára vásárolt is egy bokacsizmát, amibe egyből szerelembe esett a fotók alapján, illetve a mérete is pont megfelelő volt a számára. Már alig várjuk, hogy megérkezzen a csomagja, és véleményt mondhasson az új csizmájáról. Én persze biztos vagyok abban, hogy teljességgel elégedett lesz majd termékkel, hiszen én már tapasztalatból tudom, hogy az ÓriásShop kizárólag minőségi árukkal dolgozik.

Bízom abban, hogy nemcsak Klárit sikerült meggyőznöm, de esetleg talán köztetek is vannak olyanok, akik tesznek egy próbát ezzel a bolttal. Én 100%-osan biztos vagyok benne, hogy jól jártok majd egy ilyen döntéssel, amit követően ti is olyan törzsvásárlók lesztek majd, amilyen én is vagyok.