Site Overlay

Klímával élvezhető a múzeum is

A testvérem múzeumban dolgozik, pontosabban múzeumban tárlatvezető. Már gyermekkorunk óta nagyon kedvelte a festményeket, és addig rajongott értük, míg a felnőtt életében ez lett a foglalkozása. Nagyon élvezi a festményeket, és azt is, hogy emberekkel foglalkozhat, és átadhatja nekik azt a tudást, egy – egy tárlatvezetés alkalmával, amit ő tud a festményekről. Ez természetesen nem kevés tanulással jár, hiszen nem csak azt kell tudni a testvéremnek a festményekről, amiről ő úgy gondolja, hogy kíváncsiak lehetnek arra az információra a látogatók, hanem a látogatók egyedi kérdéseire is tudnia kell válaszolnia. Nagyon érdekes, és izgalmas napjai vannak a testvéremnek a múzeumban. Mivel egész nap a képek miatt légkondicionált helyen van, a testvérem nem bírta tovább, otthonra önmaga is beszerzett egy légkondit a lakásába.

Természetesen a testvéremnek nem volt az ismeretségi körében egy klímás ismerőse sem, sem olyan, aki már szereltetett volna fel a saját lakásába klímát, ezért magára volt utalva. Önmaga kezdett el keresgélni az interneten, és milyen jól tette, mert egy nagyon jó cégre talált rá. Ez a csodás cég nem csak a klímák forgalmazásával foglalkozik, hanem a leszállításával és a klíma felszerelésével is. Szerintem a testvérem erre vágyott a lelke legmélyén, hogy egy helyen meg tud szerezni mindent, ami a lakása lehűtéséhez szükséges lehet. Alig hitt a szemének, hogy egy ilyen céget talált. Úgy megörült, hogy átküldte számomra is az elérhetőségüket; https://shop.klimaglobal.hu, hogy nézzek én is rá, hogy tényleg igaz-e az, amit lát. Megnéztem az oldalt; https://shop.klimaglobal.hu, és csak igazolni tudtam azt, amit addig is látott, hogy ez egy profi cég, akikkel megéri szerződni.

Több sem kellett a testvéremnek és fel is hívta a céget. Mindent végig beszéltek, tudni lehetett már, hogy három lépés szükséges ahhoz, hogy a klíma felszerelésre tudjon kerülni. Tehát minden információt megkapott a testvérem is az oldalról, a jól érthető, könnyen megfogalmazott leírások által. Tehát felhívta a céget a testvérem, ahol egy előzetes megbeszélés következett arról, hogy milyen klímára gondolt, aminek már az előzőekben utána is járt. A telefon túlsó végén egy nagyon kedves és segítőkész személlyel sikerült beszélnie, aki mindenben tudott számára segítséget nyújtani. Ez egy előzetes telefonbeszélgetés volt csak, majd ha mindenki úgy találja és az előzetes árajánlat is megfelel, akkor történik a személyes felmérés.

Mivel a testvérem remek árajánlatot kapott ettől a cégtől, kétség nem fért hozzá, hogy ha jó minőségű klímát talált, melynek az ára és kiváló, akkor mindenképpen kéri a személyes felmérést. Az előzetesen egyeztetett időpontnak megfelelően a szakember meg is érkezett. A személyes felmérés egyfajta biztosíték ahhoz, hogy a helyiség, amit le akar a testvérem hűteni biztosan elég kapacitású legyen. A kiszállás csak akkor díjmentes, hogy ha a készüléket és a szerelést is a cégtől rendeli meg. De hát ki mástól rendelhette volna be, hiszen remek ajánlatot kapott tőlük egy inverteres klímára. Egyfelől voltak a testvéremnek kritériumai; a klíma alkalmas legyen hűtésre és fűtésre, és mindenképpen jó kapacitású legyen, de ez múlik a cégen is, akik beszerelik, azon hogy mennyire mérték fel jól a lakás méreteit.

Majd elérkezett a beszerelés napja, a szakemberek profin dolgoztak, csak úgy járt a kezük. Ennyire jó céget, nagyon ritkán talál az ember, és csak ajánlani tudja őket a testvérem.