Site Overlay

Múzeumban is tudatosan csinosan

Tegnap voltunk a párommal a Szépművészeti Múzeumban a Múzeum+ program keretein belül. Ez volt az első, hogy részt vettünk ezen a programon, de biztos, hogy nem az utolsó is, mert nagyon tetszett nekünk! Fantasztikus tárlatvezetésen vehettünk részt, isteni jazz-t hallgathattunk miközben bort szürcsöltünk és tapasoztunk. Arról nem is beszélve, hogy 3 fantasztikus kiállítást tekinthettünk meg, ilyen relatíve kis összegért!

Egyébként bármilyen kulturális intézményt látogatunk meg, elegánsan szoktunk érkezni, most viszont, hogy felszedtem néhány kilót, nem volt olyan ruhám, amit felvehettem volna! Újat nem akartam venni, mert tudtam, hogy hamarosan úgyis lefogyok, de addig mégis kellett valami, így gondoltam turizok egyet. Szinte mindig így vásárolok amúgy, mert nem szeretném támogatni a fast-fashiont, továbbá ár-érték arányban is jobb dolgokhoz jutok így hozzá.

Itt találtam meg a tökéletes ruhát!

Egészen véletlenül bukkantam rá egy webshopra, a dresspack.hu-ra, ahol second hand férfi, gyermek és női ruha is kapható, és azonnal elnyerte a tetszésemet! Rengetegféle dolgot árulnak, ráadásul fantasztikus minőségben! A ruhák mellett még lakberendezési termékek is vannak, de engem a ruhákkal vettek meg kilóra!

A női ruha meseszép bársonyos anyagból készült, színe erőteljes smaragdzöld és kellően hosszú is. Amellett, hogy szép, kényelmes is és nem viszket tőle a bőröm. Mosógépben is mosható, szabása is különleges. Egyszóval tökéletes bármilyen alkalomra, amikor kicsit ünnepélyesebb megjelenést szeretnénk elérni.

női ruha

Személy szerint, én mindig kicsit szkeptikus vagyok online rendeléssel kapcsolatban, hogy vajon jó lesz-e a méret, azt kapom-e, ami a képen van és nem vernek-e át, stb. Éppen ezért örülök neki, ha egy webshopon el tudom olvasni mások véleményét a termékekkel kapcsolatban. akik már rendeltek. Ez egyfajta hitelességet kölcsönöz a webshopnak, és biztonságérzetet ad a vásárlónak is, hiszen van egy platform, ahol reklamálhat vagy kifejezheti tetszését.

Számos akció is van náluk, az a női ruha is, amit én rendeltem például 50 %-os kedvezménnyel volt elérhető. Annak ellenére, hogy ennyire keveset költöttem rá, nagyon minőségi ruhát kaptam. Miután megérkezett, mutattam az egyik barátnőmnek, hogy szerinte hol vettem ezt és mennyiért? Hát teljesen mást mondott, mint ami a valóság, és le volt döbbenve, micsoda jó vásárt csináltam.

A webshop felépítése is teljesen logikus egyébként, és van lehetőség a termékeket beszívelni is, így nem muszáj ugye rögtön a kosárba rakni, mégis elmenthetjük későbbre. Nekem is jelenleg 5 dolog csücsül a kosaramban. Ajánlott regisztrálni is egyébként, ha valakit tényleg érdekel, mert ez leegyszerűsíti a dolgokat, nem kell minden egyes alkalommal újra és újra beírni az adatainkat.

A szállítással sem volt probléma egyébként, gyors volt és gördülékeny. Többféle szállítási mód közül választhattam, én végül a foxpost mellett döntöttem, mert így olcsó volt és közel is volt hozzám az automata. Bizonyos érték felett egyébként ingyenes a szállítás Magyarországon belül, aminek örülök, mert biztos, hogy fogok még rendelni!

Nagy örömmel tölt el, hogy már itthon is egyre több a használt ruha bolt, de ilyen széles választékkal még sehol máshol nem találkoztam ezen belül, mint ennél a webshopnál. Pedig én budapesti vagyok, és sok second hand shopban megfordultam már a városban, mégis ezt gondolom. Plusz el tudom képzelni, hogy vidéken mennyivel gyérebb a felhozatal, és örülök hogy ezáltal a vidékieknek is biztosítottak környezettudatos mégis klassz vásárlási lehetőséget!