Site Overlay

A pénztárcám már múzeumi darab volt, így ideje volt lecserélni

Nagyon szeretem a retro stílusú ruhadarabokat és kiegészítőket, ezért sokat járok vintage boltokba vásárolni. Imádom a 60-as, 70-es évek stílusát, és néha találni olyan darabokat, amik tényleg ezekből az évtizedekből származnak. De, ha mondjuk lenne egy időgépem, és tehetném, akkor a 20-as évekbe mennék vissza. Ez egy olyan szép békés időszak volt, és hát amit az akkori vizuális művészet és a divat képviselt, az engem igazán lenyűgöz. Az art deco és a bauhaus stílusú épületek és dekoratív használati tárgyak vonalai mindig is nagyon tetszettek nekem.

A pénztárcám is úgy néz ki, mintha az előző évszázad elején gyártották volna, de nem a jó értelemben. Nem szeretek semmit sem idő előtt eldobni, de ez a tárca már muzeális darabnak minősíthető. Még 15 évesen kaptam a szüleimtől, és igaz, ami igaz, több mint 10 évig állta a sarat. Most viszont már igazán megérett arra, hogy lecseréljem. Nehéz szívvel, de megváltam hát tőle, és nekifogtam újat keresni. Mindenképpen bőr pénztárcát szerettem volna, mert ezek valószínűleg jóval tartósabbak lesznek. Az előző tárcám, ami eddig bírta, szintén bőrből készült. Beírtam a keresőbe, hogy bőr pénztárca, és kidobott egy ilyen találatot is: Bőr pénztárcák női pénztárca webáruház | cipomarket.hu.

Bőr pénztárcák női pénztárca webáruház | cipomarket.hu

Amint megláttam ezt a linket, rögtön tudtam, hogy rá kell kattintanom, hiszen pont ezt kerestem. Nagyon megtetszettek a cipomarket.hu-n árult pénztárcák, hiszen mind elég egyedinek tűnt. Ami nekem a legjobban bejött, az egy barna, mintás tárca volt, amin virágok voltak. Kicsit olyan volt a mintázata, mint egy steppelt takarónak. Nagyon szépnek találtam, és illett is a romantikus, retro stílusba, amit a leginkább kedvelek. Annyira el voltam foglalva a pénztárcák csodálásával, hogy fel sem tűnt, hogy most mindegyikre 10-20% kedvezmény is jár. Szerencsém volt, mert amit kinéztem magamnak, éppen 20%-kal olcsóbban volt kapható. “Éljen, éljen!”- gondoltam, és be is tettem a kosaramba a kiszemelt bőr pénztárcát.

A Bőr pénztárcák női pénztárca webáruház | cipomarket.hu linkjét még az egyik barátnőmnek is elküldtem, mert tudtam, hogy ő is imádni fogja ezeket a pénztárcákat, főleg így, hogy most még akciósak is. Elég hasonló az ízlése az enyémhez, úgyhogy remélem talál magának is valamit. Miután átküldtem neki a linket, visszatértem a vásárláshoz, és gondoltam akkor már a cipők között is szétnézek. Elvégre is cipomarket.hu volt az oldal neve. És hát valóban, rengeteg márkás, szép kivitelű cipőt találtam az oldalon. Találtam is egy olyan bőr szandált, ami tiszta olyan volt, mint amiket a hatvanas években hordtak! És most erre még 30% kedvezmény is járt. Úgy látszik, hogy nagyon jó pillanatban, a téli leárazások közepette sikerült rátalálnom erre a szuper webshopra. Ezt is beraktam hát a kosaramba.

Még sosem rendeltem cipőt online, ezért megnéztem, hogy mi a teendő, ha valamiért mégsem lenne megfelelő a méret. Ilyen esetben a cipomarket.hu vállalja, hogy kicseréli nekem a kívánt méretre. Így teljes biztonsággal adhatom le a rendelést, nem fogok pórul járni. Megnéztem azt is, hogy mennyibe kerül a kiszállítás. Mindössze 1000 forintért kiszállítják nekem a rendelésemet. Nem is volt más hátra, mint leadni a rendelést, hátradőlni, és várni, hogy a futár kihozza a vágyott termékeket. A visszaigazolástól számítva 2 munkanapon belül meg is érkezett a tárca és a cipő, amik remekül fognak mutatni a ruhatáramban. Mindkettőben van valami egyedi, és a minőségükre sem lehet egy rossz szavam sem.

Összességében tehát nagyon elégedett voltam a cipomarket.hu kínálatával és szolgáltatásaival. Ha épp lecserélnéd te is a táskáidat, vagy cipőidet, ajánlom, hogy nézz szét itt te is!