Site Overlay

Kis üzlettől a flottakezelés igénybevételéig

flottakezeles.hu

Mindig is szerettem a kulturális, művészeti irányzatokat. Már gyerekként is imádtam elmerülni a festményekben, amikor pedig már ügyesebben kezeltem a ceruzát, azonnal tervezőbe csaptam át. Akkor még nem gondoltam, hogy felnőttként ezzel fogom keresni a kenyeremet.

Még tavaly történt mikor egyszer csak megszállt az ihlet, hogy ezzel a rajzmániámmal kapcsolatban egy üzletet is nyithatnék. Így végül belevágtam egy vállalkozásba.

Először csak személyesen értékesítettem egy-egy olyan terméket, aminek én terveztem meg a dizánját, de végül annyira elterjedt a híre a munkámnak, hogy muszáj volt végül kiszállításba is belekezdeni. Majd pedig, mint egy tündérmesében, hirtelen már országos szinten is annyi érdeklődő lett, hogy egy autóval már nem is bírtuk el azt a temérdek megrendelést, amivel elárasztottak minket a vásárlók.

Utána jártam annak, hogy ilyen esetben mit lehet tenni. Így futottam bele a flottakezeles.hu oldalba, ahol végül nem csak egy fantasztikus céget ismerhettem meg, akik rengeteg hasznos tanáccsal láttak el az induláshoz, hanem végül velük szerződtem is velük. De hogy az elejéről meséljek egy kicsit, amikor megtaláltam a flottakezeles.hu weboldalt, elsőként egy ingyenes anyagot kaptam tőlük. Ebben az anyagban nagyon sok olyan dolgot leírtak, amire kezdő vállalkozóként én nem is gondoltam, hogy fontos lenne átgondolni, figyelembe venni. Nagyon sok olyan módszer van, amit érdemes nagyobb cégektől ellesni. Erre korábban nem is gondoltam, de ők rávilágítottak erre a fontos dologra, hiszen a multik flotta kezelésének a módszere az egy kis vagy középvállalkozás részére is elérhető tud lenni, ha igazán okosan járnak el. Ennek köszönhetően gazdaságos módon lehet kijönni a cégautós költségvetésből. Ráadásul még azelőtt, hogy beszéltem volna velük, vagy megpróbáltak volna eladni bármit nekem, kaptam tőlük egy nagyon értékes anyagot, amihez csupán csak néhány adatot kellett megadnom a weboldalon.

Őszinte leszek, én mindig azt gondoltam, hogy mindent meg tudok oldani egyedül, és nincs szükségem segítségre, de az ingyenes anyagot végigolvasva rájöttem arra, hogy igenis érdemes mástól segítséget kérni, hiszen olyan információkra tehetünk ezáltal szert, amire magunktól nem jöttünk volna rá. Ebben az ingyenes anyagban szó van arról, hogy hogyan lehet észrevenni a rejtett költségeket, milyen finanszírozási módszerek léteznek, illetve konkrét bevált módszerről is szó van, aminek köszönhetően nagyon jól ki lehet számolni azt, hogy meddig érdemes egy autót használni. Olyan megoldásokat nyújtottak már az ingyenes anyagban, amivel nagyon sok pénzt meg lehet spórolni.

Látszik, hogy ez az anyag igazán profi munka nagyon részletesen ki lett dolgozva, és egy ilyen anyag elolvasása után már nem meglepő, hogy az ember hozzájuk fordul, hogyha cégautóról vagy flotta kezelésről van szó, hisz aki egy ilyen anyagot elő tud állítani, és ilyen jól össze tud rakni, az biztos, hogy minőségi szolgáltatást nyújt. Ez volt nálam az a pont, amikor már tudtam, hogy őket fogom választani. Az már csak hab volt a tortán, hogy mindenhol pozitív visszajelzéseket találtam róluk.

Miért jó a flottakezelés? Könnyű tervezést tesz lehetővé az, hogy egyben lehet látni minden költséget, ami az autókhoz tartozik, rengeteg problémát levesz az ember válláról, ha van, aki a szerviz ügyintézést megoldja helyettünk, bármilyen probléma esetén csereautót biztos, így biztos, hogy nem áll le a szállítás. A flottakezelés azért is jó, mert nem csak a szervizelés tekintetében kaphat egy kisvállalkozás is multihoz illő bánásmódot, hanem egy autós biztosítás is kedvezőbb, illetve minden sokkal gyorsabban és gördülékenyebben működik flotta esetében. Nekem nagyon megérte, hogy hozzájuk fordultam, a saját tapasztalataim alapján pedig bátran merem ajánlani bárkinek őket. Ha én nem győztelek meg, akkor első körben igényeld te is tőlük azt az ingyenes anyagot, amiről korábban beszéltem. Az a letölthető ingyenes okosság szerintem téged is le fog nyűgözni, és minimum nyertél egy nagyon jó levélsorozatot, aminek az ismeretével biztos vagyok benne, hogy te is okosabban fogsz bánni a céges autó ügyeiddel. Ha pedig végül te is őket választod, az még jobb.