Site Overlay

A kutyás séta

Mondhatni, hogy a szabadidőm a kultúráról szól. Mivel a munkám nem túl izgalmas, így szeretem a szabadidőmet minőségi programokkal és kikapcsolódással tölteni. Ezért is fontos számomra a kultúra, ami teljes mértékben kikapcsol és el tudom felejteni a mindennapok problémáit.

Például nagyon szeretem a színházi előadásokat. Alapvetően a vicces színdarabok, amik lázba hoznak, illetve, ami igazán ki tud kapcsolni. Valószínűleg még a középiskolában kedveltem meg a színházat, amikor rendszeresen vittek minket színházi előadásokra. Ez a szeretet azóta is megvan. Volt olyan idény, amikor bérletem volt az egyik színházba és szinte minden héten mentem egy előadásra annyira szerettem. Manapság ez már nem így van, de azért továbbra is szeretek rendszeresen eljárni a színházba.

Tavasztól őszig pedig imádom a különböző városi sétákat. Ezekre azért nem hetente járok, de mondjuk havonta azért legalább 2 alkalommal. Szeretem a történelmet és az építészetet, így ez egy tökéletes kikapcsolódás.

A legutóbbi ilyen sétára eljöttek a barátaim is a kutyájukkal. Azonnal észrevettem, hogy egy jópofa kutyapórázuk van. Egyből meg is kérdeztem, hogy honnan van, majd elmondták, hogy ők szinte mindent a https://www.diszkontdepo.com oldalon vásárolnak a kutyájuknak. Még sosem hallottam erről az oldalról, így gondoltam, amikor hazanézek én is átnézem alaposan.

Amit náluk láttam az az automatikusan visszahúzódó kutyapóráz sárga és fekete színben. Ez egy nagyon kényelmes és stílusos kutyapóráz, hiszen ha sétálni megyünk, akkor sem árt, ha stílusosak maradunk. Emellett fontos, hogy automatikus, nem kell nekünk visszahúzni manuálisan és még a kialakítása is abszolút ergonomikus, vagyis tökéletesen passzol minden kézhez.

https://www.diszkontdepo.com

Beleépítettek egy fékrendszert is, ennek köszönhetően a kutyánk nem tud csak úgy elszaladni, nem támad senkinek, hanem időben meg tudjuk állítani egy gombnyomással. Prémium-minőségű, tehát nem kell attól félnünk, hogy pár használat után szétesik vagy kihúzódik a póráz. Különösen tetszik benne, hogy maximálisan 5 méterre ki lehet húzni vagyis a kutyust messzire el tudjuk engedni, de még úgy, hogy a kontrollunk alatt van. Csupán 1990 Ft-ba kerül, így azt gondolom, hogy ez nem egy kifizethetetlen ár érte.

Ha már ezen az oldalon jártam, akkor gondoltam, hogy körbenézek a többi kisállatoknak szóló ajánlat között. Már egy ideje gondolkodtam valami hasonlón, de azt hiszem, hogy ezen az oldalon megtaláltam, a megfelelő nyári hűsítőt a kutyámnak vagyis az összecsukható kutyamedencét. Nyáron általában eléggé meleg van egy olyan kutyának, mint az enyém, akinek hosszú a szőre. Persze nyáron nyírjuk a szőrét, de gyorsan nő és sokszor látjuk rajta, hogy így is nagyon melege van.

Ennek a medencének az a nagy előnye, hogy szinte másodpercek alatt össze lehet csukni vagy fel lehet állítani, ergo bárhová magunkkal tudjuk vinni. Alapvetően a saját kertünkben használnánk, de mivel szeretünk utazni, így biztos, hogy mindig magunkkal vinnénk, mert a kutyus nagyon élvezné, bárhol is legyünk.

Nagy teherbírású, stabil és csúszásgátló is, úgyhogy nem kell attól tartanunk, hogy az első adandó alkalommal szétszedi a kutyus. Nem kell csavarozni vagy pumpálni, hanem egyszerűen csak kinyitjuk és felállítjuk, roppant egyszerű és gyors. Csupán 5990 Ft-ba kerül.

Mind a két terméket kiválasztottam, beletettem a kosárba és ott ki is fizettem a https://www.diszkontdepo.com oldalon. Nagyon örültünk, legfőképpen a kutyusunk, amikor megkaptuk, mert tényleg praktikus dolgok és azóta másnak is ajánlgatom.