Site Overlay

A múzeumba nincs kupon, de a notinora igen

Én alapvetően nem szeretek múzeumba járni, mégis voltam már ott nem egyszer – no persze nem azért, mert mazochista hajlamaim lennének, hanem egyszerűen csak a számomra fontos emberekért szívesen hozok egy kis áldozatot.
Nincs bajom a művészetekkel, de engem nem köt le hosszú órákra. Megnézem az adott képet vagy szobrot, megállapítom, hogy “ez szép”, és megyek tovább. Nem tudok elmerengeni abban, hogy a bal csücsökben mennyire aprólékosan van megfestve a cseresznyefa ága.
Nagy meglepetésemre viszont akadt már olyan múzeumi látogatás, amelyet azért én is élveztem, de az előbb említett okok miatt a látogatások többségét azzal ütöm el, hogy testben ott vagyok a kiállításon, fejben viszont teljesen másfelé kalandozok.

Legutóbb is így volt: akkor épp a karácsonyi ajándékok megrendelésén, beszerzésén gondolkoztam, miközben a számomra unalmas festmények és szobrok között mászkáltunk. Az ajándékötletek meg is születtek javarészt, és azt is tudtam, hogy a család hölgy tagjai számára kinézett dolgok többségét a notinoról fogom megrendelni.
Az unalmas múzeumi séta alatt eszembe jutott, hogy korábban, amikor rendeltem az említett oldalról, találtam notino kupont a kuponkodok.hu oldalon. Ezt érdemes lesz otthon most is lecsekkolni!

Amint hazamentem, meg is néztem a kuponkodok.hu-t. Jól emlékeztem, tényleg van itt notino kupon, sőt, még több száz másik bolthoz találunk kedvezményre jogosító kódokat! Isteni szerencse, hogy pont most, a karácsonyi ajándékok megrendelése előtt jutott mindez eszembe, ugyanis nagyon sokat tudnék spórolni, hogyha több áruházhoz is találnék itt kuponokat.

Egyébként a kuponkodok.hu-n tényleg érdemes nézelődni. Nyilván a kínálat cserélődik folyamatosan, ugyanis egy-egy kuponnak is megvan az érvényességi ideje, de kb minden partneroldalukhoz elérhető valamilyen kupon az év minden napján.

Amikor én néztem, akkor a notino kupon remek kedvezményt biztosított: -30%-ot nyújtott bizonyos márkájú termékek árából. A 30% már elég jó, nem? Szerintem eléggé. Úgy döntöttem, fel is használom ezt a kupont, még mielőtt lejárna, úgyhogy a notino kupon segítségével az eredeti ártól jóval kedvezőbben rendeltem meg anyukám és a nővérem karácsonyi ajándékát.

A karácsonyi ajándékot nyilván nem mondtam el, de a kuponkodok.hu oldalt megmutattam anyukámnak is. Anya nem egy óriási technikai zseni, de az oldal annyira könnyen kezelhető és egyértelmű, hogy biztos voltam benne, hogy neki is menni fog majd a használata. (És igazam is lett, tényleg megy neki.)
Konkrétan annyi a teendő, hogy az oldalt megnyitva kikeressük a választott webáruházat, majd rákattintsunk a nevére. Ekkor meg fog jelenni egy kis ablak, ahova kiírja az elérhető kedvezményt vagy kedvezményeket, és azt is, hogy melyikhez milyen kódot kell majd a vásárlás végén beírni a kupon mezőbe. Ja, és a webáruházhoz is átirányít az oldal, csak hogy tutira menjenek és nehogy rossz helyen próbáljuk majd beírni a kódot.

Bármelyik kódot próbáltuk eddig, mind működött és rengeteget spóroltunk összességében. Vannak áruházak, ahova akár több kupon is elérhető, hiszen némelyik kedvezménykód csak egy-egy termékcsoportra érvényes, vagy az egyes kuponok különböző értékhatár felett vehetők igénybe. Ez szerintem nagyon jó, mert lehet matekozni kicsit, hogy kinek mi éri meg jobban.

Na már lehet kicsit túlságosan sokat is beszéltem a kuponokról, de hát muszáj voltam megosztani veletek, hogy milyen csodás dolog jutott eszembe a legutóbbi múzeumlátogatás alkalmával.

Csak azt az egyet sajnálom, hogy múzeumbelépőkre nincsen kupon… pedig az anyáéknak mekkora öröm lenne!