Site Overlay

Izgalmas csapatépítés

Minden évben én szervezem meg a céges csapatépítést elmúlt évben egy múzeumot látogattunk meg. Mindenki nagyon élvezte a kulturális élményeket, egyik másik kolléga még nem is járt abban a múzeumban, úgyhogy ténylegesen nem csak a festmények, szobrok nyújtottak nagy élményeket a munkatársaimnak, hanem maga az épület is, amiben megtalálható a múzeum.

Idén egy másfajta élménnyel készültem a kollégáknak, kicsit mozgalmasabb, és egyedibbel, mint az elmúlt évi volt. A csapatépítés játékokkal egy bevett forma már, hogy az együtt dolgozó emberek a magánéletben is jobban megismerjék egymást, különböző feladatok, élmények által. A csapatépítés játékok tekintetében az interneten kezdtem el keresni, és egy szuper lehetőséggel, ami ráadásul még ki is szakít minket a városi forgatagból.
A Balaton egy remek helyszín egy ilyen eseményre, még akkor is, hogy ha egy csapat biztosítja számunkra a kellemes időtöltést. Szuper jó, hogy valaki arra vállalkozik, hogy balatoni hajókázást szervez csapatoknak is, hiszen ez egy olyan élmény, melyet nem felejtenek el a részt vevők soha.

Így be is jelentettem a kollégáimat és magamat is, és nagyon vártuk ezt az élményt, hiszen külön kapitányunk is lesz, aki irányítja a hajót. Lehetett volna kapitány nélkül is kibérelni a hajót, de akkor a társaságból valakinek rendelkeznie kellett volna hajózási engedéllyel. Így maradt a kapitány és az a rengeteg élmény ami vár majd ránk a fedélzeten.