Site Overlay

Írói találkozó szervezése helyett babakocsi vita

Korábban a szelfi gép kapcsán említettem egy írói találkozót, az új év beköszöntével pedig azon kaptam magamat, hogy ezt az eseményt meg is kellene valósítani.

Beszéltem a környezetemben azokkal, akik szerintem szívesen részt vennének egy ilyen találkozón, amint elvonulnak a borús felhők a minden napjainkról. Ekkor kiderült, hogy a társaság fele várandós vagy már kisgyermekes szülő, így a szervezés egyszer csak amolyan kismama klubbá változott át egy rövid időre.

A pocakos anyukák itták a már gyermeket nevelők szavait, természetesen a fő beszéd téma a babakocsik körül forgott.

Évi szerint a multifunkciós babakocsik a legjobbak, ő csakis olyat használt mind a három gyermekénél és nagyon elégedett is volt vele. Ezzel szemben Sára teljes meggyőződéssel mutatta be a sport babakocsi tulajdonságait, és mesélt arról, hogy milyen jó volt, hogy nem egy multifunkciós kocsi mellett tette le a voksot. Tudjátok van az a kicsi a világ effektus, amikor egy nagy városban összefutsz valakivel, vagy kiderül, hogy több barátod is ugyanazt az éttermet, ételt szereti, ugyanoda jár szórakozni, vagy éppenséggel ugyanott vásárolta a babakocsit. Bár Évi és Sára beszélgetése heves vitát eredményezett az anyukák között, egy valami biztosan kiderült: hogy mindketten ugyanarról az oldalról vásároltak babakocsit. Ezen mindannyian felnevettünk. Ha a típusokban nincs is egyetértés, legalább az biztosan meglett, hogy honnan lehet jó minőségű, biztonságos babakocsihoz jutni – a babaverda.hu-ról. Az oldalon külön kategóriában meg lehet nézni az Évi által kedvelt multifunkciós babakocsikat, de akár kétfunkciós babakocsit is találhatunk, és persze a Sára által használt sport babakocsik is kaptak külön kategóriát. Ha pedig valaki testvér babakocsit keres, akkor sem kell aggódnia, ilyen típusú kategóriával is rendelkezik az oldal. A megbeszélésünk végére sem született meg a végleges eredmény arról, hogy melyik típusú babakocsi a legjobb. Szerintem válasszon mindenki aszerint, ami a legjobban illeszkedések a saját elvárásához, igényéhez, hétköznapjaihoz.