Site Overlay

A múzeumban kapott megoldás

A minap ebédszünetben az egyik kollégám épp arról mesélt, hogy hétvégén milyen kiállításra készül menni. Nagyon rég jártam már múzeumban és kiállításokra sem gyakran megyek, mert valahogy sosem fogták meg a figyelmemet. Viszont ahogy a munkatársam mesélt arról, hogy milyen festmények lesznek kiállítva, és hogy mit lehet tudni a festőről, felcsillant a szemem. Valahogy az volt az érzésem, hogy engem ez a kiállítás érdekel és mindenképp elszeretnék rá menni. Meg is érdeklődtem a pontos időpontot, és szombat délután ott is voltam a múzeumban.

Miközben az egyik festmény előtt a gondolataimba merülve álldogáltam, egy kedves idős hölgy ért mellém és szóba elegyedett velem. Elmesélte, hogy ő rajong a művészetért és a múzeumokért. Hobbiként néha festeget és rövid versecskéket ír. Azt is megosztotta velem, hogy mostanában nem csak verset, hanem naplót is szokott vezetni, mert azt vette észre, hogy bizonyos dolgok már nem úgy jutnak az eszébe, mint korábban, és arra keresi épp a megoldást, hogy mit tehetne ebben az ügyben.

Saját tapasztalat hiányában hirtelen nem tudtam volna hasznos tanácsot adni neki erre a problémájára, viszont eszembe jutott, hogy ismerek egy weboldalt, aminek a neve: Prevenció Patika, ahol ilyen problémára is találhat megoldást.

Tudtam, hogy a patika oldalán rengeteg termék fellelhető, így bíztam benne, hogy ő is megfogja találni azt, amire szüksége van. A mindennapi fontos dolgoktól kezdve egyes otthon megoldható problémáinkra is gyógymódot találhatunk ezen a weboldalon. Különböző kategóriákra vannak bontva az árucikkek, ami nagy könnyítést ad, ha keresünk valamit, hiszen le tudjuk szűkíteni a nagy termék kínálatot és máris kevesebb készítmény közül kell válogatnunk.

Ilyen kategória például a gyógyászat, életmód, szépség, vitaminok, ásványi anyagok, baba-mama, vírusvédelem sőt még dermokozmetikumok között is szétnézhetünk. Ha pedig egész nap nem vagy otthon, a kiválasztott termékeket csomagpontra is tudod kérni, így akkor veszed át a csomagodat, amikor Neked kényelmes, és nem kell alkalmazkodni a futárhoz. Ez számomra mindig könnyebbséget ad.

Illetve az sem egy utolsó szempont, hogy számos világmárka terméke az, amit az oldalon találhatsz. Ezeknek a világmárkáknak a termékei közül válogathatsz: Bioderma, CeraVe, DERMEDIC, Vichy, BABÉ, La Roche-Posay, Uriage és Eucerin. Így a választási lehetőség valóban óriási, Neked már csak el kell döntened, hogy melyiket választod.

Ezek ismeretében meleg szívvel ajánlottam neki ezt az oldalt, hiszen én innen szoktam beszerezni a számomra szükséges vitaminokat, illetve gyógyteákat is rendeltem már és mindennel maximálisan meg voltam elégedve.

Örömmel fogadta az ajánlást, így kerestem a táskámban egy üres papírt és felírtam neki a weboldal pontos nevét, illetve a telefonszámomat is, ha esetleg nehézségbe ütközne.

A múzeumi látogatásom után pár nappal megcsörrent a telefonom. A mobil csak a számot jelezte ki, így vettem fel a telefont. A vonal másik felén a múzeumban megismert hölgy volt. Boldogan újságolta el, hogy sikerült szétnéznie a Prevenció Patika oldalán és nagyon elégedett volt a kínálattal. Megnézte, hogy a memória javítására mit ajánlanak, és több mint 50 terméket talált erre a problémára, így biztos lehetett abban, hogy megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Arról is beszámolt, hogy miközben az oldalon járt, mást is betett a kosarába, hiszen eszébe jutott, hogy a vitaminjai már fogyóban vannak, illetve látta, hogy kismamák számára is talál hasznos dolgok, így a lánya kérésére ebből a kategóriából is rendelt és ezek közül a havi akcióban meg is talált néhány fontos terméket. Sőt, mivel így a kosárértéke már 12.000 Ft feletti összegre jött ki, a kiszállítás ingyenes volt a számára.

Mielőtt véget ért a telefonbeszélgetés, az volt az egyik utolsó mondata, hogy mindenképp ajánlani fogja másoknak is a Prevenció Patika oldalát.

Ha te is kíváncsi vagy arra, hogy miket tudsz a patika oldalán beszerezni, vagy hogy milyen a kínálatuk, csak kattints erre a linkre.