Site Overlay

A kultúra megőrzéséhez nagy segítség egy nyomtató

A múzeumban töltött hosszú idő során megtanultam értékelni a kis dolgokat. Ezek a helyek a civilizációnk és az emlékezetünk nagy megőrzői. Rengeteg értékes, történelmi tárgyat lehet megtekinteni. Valóban, a történelem kutatásához elengedhetetlenek a tárgyi források. Főleg igaz ez olyan kultúráknál, amelyek az írás feltalálása előtt léteztek. De mégis, ha egy régi népet igazán meg akarunk érteni, akkor az írott forrásokra hagyatkozva sokkal szélesebb képet kaphatunk róluk.

Nincsen ez másképp a mi modern világunkban sem. Bár egyre több dolog kerül virtuális módon leírásra, azért egy szerződést mégis papírra kell leírni. Ezért is fontos, hogy az embernek jó nyomtatója legyen. Én előző héten vettem otthonra egy újat. Életem egyik legjobb vétele volt.

Korábban kételkedtem benne, hogy szükségem lenne egy ilyen kellékre otthon is. Az irodában szépen ki tudtam nyomtatni mindent. De aztán rájöttem, hogy ha a gyerekeknek ki kéne valamit nyomtatni egy iskolai projekthez, nagyon ciki lenne ha el kellene mennem a munkahelyemre.

Mielőtt megvásároltam volna, tudtam, hogy papír is kelleni fog bele. A feleségem egy Nyomtatóalkatrész nevű oldalt talált. A barátnői ajánlották és kérte, hogy nézzem meg milyen kedvezményes áraik vannak.

Be is írtam a keresőbe és rövid időn belül a Nyomtatóalkatrész oldalán találtam magamat. A kezdőlapnak kellemes kék-zöld színe volt. Egyáltalán nem bántotta a szemet, mivel megfelelően ellensúlyozta a fehér hátteret. Így esti vásárlások során sem kell felkapcsolni a lámpát. A felső menüsorra kattintva megtudhattam minden általános információt a vásárlásról, kiszállításról.

Ezeken átrágva magam rákattintottam a papír menüpontra. Három kategóriát adott ki, én pedig végignéztem mindet. Nem is tudtam, hogy ilyen sok fajta papír létezik. Pedig számít, hogy milyen papírra nyomtat az ember. A Nyomtatóalkatrész oldalának nyomtatoalkatresz.hu/papír menüpontja azonban teljes körű tájékoztatást adott a papír világáról.

Szépen egymás alá voltak szedve a papírfajták. Minden lényeges információ fel volt tüntetve mellettük. Például, hogy milyen nyomtatóhoz való, mekkora a mérete, vagy, hogy hány darab található egy csomagban. Több termékhez még ingyenes szállítás is volt. Sokszor keseredek el, mikor egy termék kiszállítási díja drágább, mint a termék maga.

Rövid válogatás után kiválasztottam azt a papírfajtát, ami az én nyomtatómhoz illik. Rányomtam a „kosárba” gombra, visszatekertem a tetejére és rákattintottam a „fizetés gombra”. Rögtön el is repültem a nyomtatoalkatresz.hu/papír oldalról és egy vásárlói felület köszöntött. Itt elkérték az adataimat és azt, hogy milyen szállítási/fizetési módot szeretnék. Nagyon elegáns volt ez az oldal is, mert minden, éppen nem használt menüpont zárva volt. Így nem foglalta el a sok kitöltendő adat a képernyőt és könnyedén tudtam navigálni.

Ki is fizettem és most már csak várnom kellett. Sokszor, mikor online rendelek, a kiszállítás hetekbe is telhet. Itt nem ez volt a helyzet. Korábban a szállításról szóló menüpontban olvastam, hogy általában 1-2 nap alatt megérkezik a megvásárolt termék, és nem hazudtak. Szerda reggel már ott várt a futár az ajtómnál. Átvettem tőle és boldogan töltöttem fel papírral újdonsült nyomtatómat.

Mint láthatjátok, nagyon meg voltam elégedve a Nyomtatóalkatrész oldalával. Ha ti is papírhiányban szenvedtek és nem tudjátok honnan szerezzétek be, akkor lépjetek fel erre az oldalra: nyomtatoalkatresz.hu/papír. Nem fogjátok megbánni. Még az is lehet, hogy vásárlás közben tanultok is valami újat a papírról.