Site Overlay

Falpanel, mint múzeumi díszítőelem

A kultúra megőrzése, a művészet iránti érdeklődés, az olvasottság mind olyan fontos dolgok, amelyeket nem kezelünk eléggé prioritásként. Be kéne látnunk pedig, hogy a mai nemzedékeket egyre inkább hidegen hagyják ezek a dolgok, nem tulajdonítanak nekik nagy jelentőséget. Kevés tizenévestől hallom, hogy múzeumokba látogat szabadidejében. Sokan még a fővárosi leglátogatottabb múzeumokban sem jártak még.

Én pontosan ezért döntöttem úgy, hogy egy saját kis múzeumot, kiállítótermet, galériát csinálok. Kimondottan a fiatalokat szeretném megközelíteni ezzel a kezdeményezéssel. Olyan művészeti elemeket és témákat akarok megjeleníteni, ami megmozgatja őket. Továbbá interaktív elemekkel szeretném kiegészíteni a kiállítást, hiszen tudom, hogy a digitális világban felnőtt fiataloknak ez általában izgalmas szokott lenni.

Egy belvárosi, nagy, több helyiségből álló termet vettem meg, ami kisebb felújításra szorult. Nem volt sok teendő hála az égnek, ugyanis előzőleg is egy hasonló koncepcióban használták a helyet, azonban a padlózat és a falak is átalakításra szorultak, hogy az elképzelésemnek megfelelően nézzen ki majd a terem.

A kerma.hu-ról rendeltem a felújításhoz több mindent is. Minden szobába különböző színű és stílusú falpanel került. Azért is ezekre esett a választásom, mert ezek közül némelyik már maga olyan, mint egy műalkotás és remekül feldobják az üres, fehér falakat. Igazán modern, sőt kissé futurisztikus hangulatot kölcsönöznek a helynek az általam kiválasztott darabok.

A céget már régóta ismerem egyébként, hiszen saját lakásom felújításakor is náluk szereztem be sok mindent. Már több, mint 10 éve üzemelnek és forgalmaznak falpaneleket, öntapadós tapétákat, falvédőket, falburkolatokat és még sok mást. Sőt, rengeteg saját gyártású termékük is van már.

A csapat nagyon hozzáértő és segítőkész, és a termékek minőségén is látszik, hogy értik és szeretik is, amit csinálnak. A keresőben 4.9-es értékelést kaptak több ezer értékelésből, ami számomra elképesztően jót jelent. Továbbá eddigi személyes tapasztalataim alapján is teljesen elégedett vagyok velük, így ezért is fordultam hozzájuk ismét, hogy valóban extrán jó minőségű termékekkel újítsam fel vállalkozásom otthonát.

Személyes átvételre nekem nincs lehetőségem, ugyanis nem tudok ellátogatni a Debrecenben található szaküzletükbe. Így én mindig is és most is az online rendelést választottam. Amúgy is ezt a vásárlási formát részesítem előnyben, hiszen sokkal egyszerűbb, hogy már virtuálisan előre kifizetem a terméket, aztán azt csak elküldik, vagy házhoz hozzák nekem.

A szállítás most is rettentően gyors volt, pár nap alatt megérkeztek a falpanelek. Forgalmaznak a felrakásukhoz szükséges ragasztót is, így abból is rendeltem egy adagot. Más eszközök már rendelkezésemre álltak korábbról, azonban azokat is a kerma.hu-ról rendeltem annak idején.

A felragasztás végtelenül egyszerű folyamat, nem igényel szakember nyújtotta segítséget. Emellett egy felrakási útmutató mellékelve van a termék mellett a webáruházban, így ha elakadnál, abban minden információt megtalálsz.

Nagyon elégedett voltam a végeredménnyel. Ezeknek a csodás falpaneleknek hála még egy lépéssel közelebb kerültem projektem megvalósításához, amiért borzasztóan hálás vagyok.