Site Overlay

A múzeum kávézóban döntöttük el, hogy céget alapítunk

Már gyerekkoromban is a kultúra és a művészetek nagy rajongója voltam. Imádtam múzeumokba járni, otthon alkotni. Szerencsére ez később sem változott, csak az idő lett valamennyivel kevesebb. A legjobb barátnőmmel azonban elhatároztuk, hogy nem hagyjuk, hogy felnőttkorunkban elvesszen a közös kedvtelésünk. Ezért kidolgoztunk egy rendszert, mi szerint minden hónapban elmegyünk egy kiállításra vagy múzeumba, és miután végig jártuk leülünk valahova egy kávéra, és megvitatjuk, amit láttunk. Így volt ez akkor is, amikor elkezdtünk ötletelni arról, hogy milyen jó lenne belevágni egy közös vállalkozásba. Mindkettőnknek volt ugyan munkahelye, de már ő is és én is nagyon szerettünk volna váltani. Szóval elkezdtük az ötletelést a kft alapítás kapcsán.

Mindenképp terveztük, hogy segítséget kérünk az első lépéseknél, ezért össze is gyűjtöttük a kérdéseinket. Már csak egy olyan céget kellett találnunk, akik tudnak nekünk segíteni a kft alapítás folyamatában. Megkérdeztem a barátaimat, rokonaimat és végül a sógorom ajánlotta a grossoffice.hu weboldalt. Elmondta, hogy annak idején, amikor céget alapított, akkor őket bízta meg az adminisztrációs dolgok lebonyolításával. Nagyon elismerően beszélt róluk, hogy mennyit segítettek neki az első lépéseknél. Egyébként azóta egyre sikeresebb is az üzlete, és elmondása szerint ez nem valósulhatott volna meg a Grossoffice nélkül. Elmeséltem a barátnőmnek is, és megbeszéltük, hogy együtt megnézzük a grossoffice.hu-t, hogy valóban tudnak-e segíteni a kft alapítással kapcsolatos terveinkben.

Ha cégalapítás akkor grossoffice.hu!

Közösen tehát megnéztük a grossoffice.hu-t a barátnőmmel. Az már rögtön szimpatikus volt, hogy nem volt túlcicomázva az oldal, hanem teljesen egyszerű volt. Minden fontos információ egyértelműen és áttekinthetően fel volt tüntetve. El is olvastunk a cégalapítással kapcsolatos bejegyzéseket, illetve a blog cikkek közül is néhányat. Nagyon tetszett, hogy ilyen érthetően voltak elmagyarázva olyan dolgok, amikkel nem biztos, hogy mindenki tisztában van. Lenyűgöző volt, hogy ez a cég már hatodik alkalommal kapta meg a Dun & Bradstreet AA Gold minősítését. Ezt az eredményt más székhelyszolgáltató cégnek még nem sikerült elérnie, ami azért nem semmi.

Egyébként az olvasott információk alapján a kft alapítás nem is annyira nehéz, mint ahogy először gondoltuk. Mármint maga a cégalapítás folyamata, sokkal egyszerűbb, mint mondjuk 20-30 évvel ezelőtt. Az már más kérdés, hogy életben tartani a céget, azért nem lesz olyan könnyű.

Szerencsére azonban rátaláltunk a grossoffice.hu-ra, így biztos szakmai segítséggel tudunk majd belevágni ebbe a nagy kalandba.

Probléma nélkül sikerült bejegyeztetni a cégünket!

Ahogy elsőre gondoltuk, a grossoffice.hu csapata segítségével zökkenőmentesen sikerült a kft alapítás. És mivel foglalkoznak székhelyszolgáltatással is, ezért talán mondanom se kell, hogy ebben is őket választottuk. Maximálisan elégedettek voltunk a szolgáltatásaikkal! Ha tehát Te is cégalapításon gondolkodsz, akkor ne is menj tovább! Bízd meg a grossoffice.hu-t a kft alapítás adminisztratív részével, és biztosan nem fogsz csalódni!