Site Overlay

Egy múzeum látogatós délután tartogathat meglepetéseket

Szeretek egyedül is és a barátaimmal is múzeumokba járni. Nem mondom, hogy túl sok időnk lenne rá, de azért igyekszünk minél többször sort keríteni arra, hogy el tudjunk menni közösen. Nagyon szoktam élvezni ezeket az alkalmakat hiszen ilyenkor mindig meg tudjuk beszélni nemcsak a múzeumban látottakat, hanem azt is, hogy kinek hogyan halad az élete. Így tudtam meg többek között azt is, hogy több barátom is kft alapításon töri a fejét.

Először meglepett a dolog, hiszen a legutóbbi találkozás alkalmával még mindenki arról beszélt, hogy elégedett a munkájával, szépen komótosan halad felfelé a ranglétrán. De, amikor múlt hétvégére megint sikerült összehoznunk egy találkozót, akkor három barátom is mesélte, hogy hát bizony ebből kft alapítás lesz. Már meg is találták azt a céget, aki segít nekik a cégalapítással és a székhelyszolgáltatással is: szekhelypartner.hu.

Korábban nem hallottam még róluk, de aztán a barátaim beavattak. A szekhelypartner.hu székhelyszolgáltatással, cégalapítással, valamint cégmódosítással foglalkozik. Nagyon praktikus, hiszen akár egy órán belül, online el lehet intézni a székhelynyilatkozatot! És ezzel rengeteg kisebb-nagyobb macerától meg tudja kímélni magát az ember. Hiszen egy székhelyszolgáltatás keretein belül minden székhellyel kapcsolatos feladatot átvesz a megbízott cég. Te mindig időben megkapod a küldeményeidet, és mégsem kell igazodnod a postáshoz vagy futárhoz. Fel is jegyeztem magamnak, hogyha valaha is kft alapításra adnám a fejem, akkor biztosan a szekhelypartner.hu-hoz fogok segítségért fordulni!