Site Overlay

Csepel bicikli alkatrészek egy szuper megbízható üzletből

Vannak olyan márkanevek, melyek vitathatatlanul egybeforrtak a magyar életérzéssel. Ilyenek például a Piros Pöttyös, a Traubi vagy éppen a Pécsi Kesztyű. És még nagyon hosszasan lehetne folytatni a felsorolást. Ezek hozzá tartoznak a kultúránkhoz, és a legkorábbi pédáikat ma már múzeumokban tekinthetjük meg, mint a 19-20. századi magyar ipari fejlődés remek példáit. Mindenki ismeri és szereti őket, és sok háztartásban a mai napig felfedezhetők az efféle régiségek. Hogy még egy ikonikus példát hozzunk: ott van a Csepel bicikli. Ez is egy már-már fogalommá vált márka, vidéken a mai napig ezek a kétkerekűk vannak többségben, sokszor a harmadik generáció használja őket, és megfelelő karbantartás mellett még sokáig így is maradnak. Ám azt már kevesebben tudják, hogy Csepel biciklivel nem csak múzeumokban kiállítva, meg falusi sufnikban rozsdásodva találkozhatunk, hiszen a név újra életre kelt, és ma is elérhetőek modern modellek bárki számára!

Így van, a Csepel bicikli újra él és lélegzik, sőt, szélesebb a termékpalettája, mint valaha! Ha az ember ismer olyan remek üzleteket, mint például a motorbolt.co.hu, akár saját maga is karban tudja tartani, tudja fejleszteni a saját bringáját, mivel innen nem csak komplett kerékpárok, hanem számos kiegészítő és alkatrész is rendelhető! Vannak itt gyermek biciklik, nyergek, vázak, és minden más olyan elem, ami esetleg elromolhat, cserére szorulhat. Tehát ha valakinek arra van indíttatása, akár darabról darabra is megrendelheti a dolgokat, összeszerelheti magának, és az eredmény így is egy hamisítatlan Csepel bicikli lesz. Persze ehhez szükség van némi elszántságra, de nem tartom kizártnak, hogy élnek ilyen szent őrültek.

Én például korábban azt hittem, hogy a Csepel bicikli, mint fogalom teljesen kihalt, csak a múlt egy darabkája. Ám egy barátom, aki nagy kerékpáros, felvilágosított, hogy nincs igazam, a mai napig folyik a gyártás, csak hát kicsit más a helyzet, mint akkor, amikor csak és kizárólag hazai termékeket lehetett vásárolni. Ma már a sok külföldi márka sokkal inkább van a köztudatban, mint az ilyen klasszikusok, úgyhogy még szerencse, hogy vannak, akik életben tartják a hagyományt. Ez a barátom ajánlotta nekem az említett weboldalt is, ha esetleg jobban körül szeretnék nézni Csepel bicikli fronton. Mivel először kicsit hitetlenkedtem, nem kis kíváncsisággal kerestem rá az oldalra, és láss csodát! Valóban itt vannak és megvásárolhatóak mind a modern kerékpárok, mind a klasszikusabb vonalvezetésű darabok.

Nem hiába mondják, hogy ami jó, az kiállja az idő próbáját. Persze ahhoz, hogy a Csepel bicikli ma is elérhető, valószínűleg hozzájárul a magyar nép nosztalgia-szeretete is, elvégre nem szívesen engedünk el olyasmit, ami nagyon sokáig volt velünk, ami évtizedeken keresztül meghatározta a gépesítetlen közlekedésünket. Tehát ha valaki ma úgy dönt, hogy neki minden vágya egy Csepel bicikli, viszont nem egy erősen használt, teljes felújításra szoruló példányt szeretne egy vidéki sufniból, hanem egy csillogó, modern, vadonatúj darabot, akkor irány a motorbolt.co.hu, és rendelje meg magának a teljesen felszerelt és beállított gépet, hozzá a szükséges kiegészítőkkel!