Site Overlay

Megesik, hogy a múzeumban plasztikai műtét lesz a téma

A kisfiam nagyon szeret a magyar vasúttörténeti parkba járni, egyszerűen teljesen odavan a vonatokért és mindenféle járművért. Most nem olyan rég volt Oldtimer Show a magyar vasúttörténeti parkban, amire muszáj volt elmennünk. Hihetetlenül izgalmas volt, és nagyon jó látvány ez a sok régi autó, ahogy fel vannak egymás mellé sorakoztatva tíz hektár területen.

Ezen a show-n futottam össze egy régi osztálytársammal, és nem fogjátok elhinni hihetetlenül jól nézett ki. Nem mintha rosszul festett volna bármikor is, de róla azt kell tudni, hogy mellben nem igazán volt nagyon megáldva. A találkozás során kiderül, hogy nem olyan rég megcsináltatta a melleit, a gyönyörű homokóra alakját nagyon szépen kiemelte. Nem óriási melleket csináltatott, hanem pont olyat, ami az ő testalkatához nagyon jól illik.

Azonnal ki is faggattam, mert korábban már én is gondolkodtam azon, hogy bele kellene vágni egy ilyenbe, és egy picit meg kellene igazítani az évek során a kicsit deformálódott melleimet, de valahogy soha nem mertem belevágni, mindig féltem attól, hogy kihez kerülök. Úgyhogy ott a parkban nekiálltunk csevegni a plasztikai sebészetről. Ő ajánlotta nekem Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapesten található a klinikáját, ahol járó betegellátás folyik, valamint műtéteket is végeznek helyi érzéstelenítésben.

Nagyon sokat mesélt nekem arról, hogy mennyire elégedett a doktor úr szolgáltatásaival, hozzáértésével, szakértelmével, és az egész csapattal nagyon elégedett volt, ahogy foglalkoztak vele. Magára az altatásban végzett műtétre a Szilágyi Erzsébet fasornál került sor. Ez a II. kerületben található Budapesten.

Elmondta azt is, hogy a mellnagyobbítás ára attól is függ, hogy milyen implantátum beültetésére kerül a sor, hiszen más árban mozognak a különböző implantátumok. A Kelemed plasztikában különböző implantátumok beültetésére van lehetőség, mindegyikkel kapcsolatban részletes információkat kapott a konzultációk során, így végül nem volt nehéz kiválasztani a számára megfelelő implantátumot.

Sokat mesélt nekem a helyről, arról, hogy milyen szép, igényes és kulturált környezetben fogadták, és, hogy mindig kedvesen és barátságosan bántak vele. Mondta, hogy ő még ilyen helyen soha nem járt, ahol ennyire figyelmesen bántak volna vele. Mindig mindenről kapott tájékoztatást, pontosan tudta, hogy mikor mi lesz a következő lépés, így nem volt benne semmi félelem.

Amikor hazajöttem, azonnal rávetettem magamat az internetre, megkerestem a Kelemed plasztika oldalát, mert elfelejtettem elkérni a barátnőmtől a weboldal címét. De nem pánikoltam, egyszerűen beírtam a Google-be, hogy Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapest. Szerencsére azonnal megtaláltam az oldalát, így gyorsan meglett az elérhetőségük. A barátnőm pozitív véleménye hatására úgy döntöttem, hogy itt az ideje nekem is belevágni egy ilyen szépészeti beavatkozásba, és foglaltam időpontot a weboldalon található telefonszámot tárcsázva. Már a telefonhívásban érződött a szakértelem és az odafigyelés, biztos vagyok benne, hogy hasonlóan pozitív tapasztalataim lesznek a műtét végére, mint amilyenek a barátnőmnek voltak.