Site Overlay

Randi a múzeumban, avagy az új Anekke táskám története

Régen voltam már randevún.  Olyan igazi, izgalommal teli találkán, amire napokig készülődsz, remélve, hogy minden a lehető legjobban fog majd elsülni.  De most megtört a jég, mert a kiszemeltem találkozóra hívott. Természetesen igent mondtam a kedves meghívásra, és amikor megkérdeztem hol találkozzunk, ezt mondta: -Mit szólnál a Szépművészeti Múzeumhoz? Ez talán egy szokatlan és nem feltétlenül trendi találkahely, nekem mégis nagyon tetszett az ötlet.

Kicsi korom óta nagyon szeretek múzeumba járni, és bár vidékről származom, szüleimmel sokat jártunk nyaranta Budapestre. Imádtam a hangulatát, ahogyan a miskolci Tiszai Pályaudvarról érkező gyorsvonat lassan begurult a Keleti Pályaudvar csarnokába, majd metróval, földalattival fedeztük fel a várost. Persze a Városliget is nagy kedvenc volt a Cirkusszal, Állatkerttel, Vidámparkkal, mint minden gyereknek, de nekem mégis a Szépművészeti Múzeum maradt favorit, különösen az Ókori Egyiptomi Kiállítás. Csodás ékszerek, edények, szarkofágok, érdekes használati tárgyak, misztikus, néha bizarr temetkezési szertartások. A leglenyűgözőbb számomra a női múmia volt, amit üvegdobozban állítottak ki. Mindig próbáltam elképzelni, hogy vajon ez a hölgy milyen lehetett, hogyan élt, vajon voltak -e gyermekei, volt -e férje, családja, milyen körülmények között élhetett.

A találkozóra készülve előkerült az örök dilemma, hogy miben kellene megjelennem, ami jól áll, természetes és amiben önmagam lehetek. Sportos, vagy elegáns legyen, vagy inkább vagy a kettő keveréke? A ruhát és cipőt illetően viszonylag hamar megszületett a döntés. De mint tudjuk, van itt még egy nagyon fontos tényező: a táska. Ne legyen se túl kicsi, se túl nagy, passzoljon a szettemhez, és persze férjen el benne minden szükséges dolog.

Ekkor ajánlotta nekem a www.annataska.hu oldalt. Sosem hallottam még ezt a nevet, ennek ellenére kíváncsian kerestem fel a weboldalt, és nagyon tetszett, amit láttam. Már nagyjából megvolt az elképzelésem, hogy mit szeretnék. A webáruházat böngészve rájöttem, hogy nemcsak a már meglévő szettemhez tudnék táskát választani, hanem akár az ott látható táskák bármelyikéhez is fel tudnék öltözni.

A kínálat nagyon széleskörűnek bizonyult, az általam annyira kedvelt olasz márkák között találtam megbízható német, és kellemes spanyol táskákat is. Stílusban is nagyon változatos a választék,  találhatnak szájízüknek megfelelőt a romantikusabb, de a sportos, vagy elegánsabb fazon kedvelői is. A férfiak is bátran válogathatnak, akkor is, ha nem feltétlenül divatrajongók, és számukra általában fontosabb a praktikum, vagy a tartósság. Testtáskák, kézitáskák, hátizsákok, nesszeszerek, pénztárcák széles választéka áll rendelkezésükre a legváltozatosabb színekben, mintázatokban és fazonokban. Legalább 5 féle stílusú táskát be tudtam volna dobni a kosárba, akkor is, ha tudom, hogy randira és múzeumba készülök, annyira sokoldalú és jól variálható volt a választék.

Bármelyik korosztálynak tudnám ajánlani ezt a táskawebáruházat. Nem csak azoknak érdemes  nézegetni, akik saját célra keresnek maguknak táskát, kiegészítőt vagy pénztárcát, hanem akár ajándékba is. A webáruház áttekinthető, jól kezelhető, felhasználóbarát, igazi lányos, kellemes stílusban. Gördülékenyen használható, pár kattintással végrehajtható a rendelés. Én végül egy csodás Anekke márkájú válltáska mellett döntöttem, de ha már lúd legyen kövér, választottam mellé egy pénztárcát is.

Ami a kiszállítást illeti, kettő opció közül lehet választani: az egyik a jól ismert GLS futár, a másik pedig az egyre népszerűbb Pic Pack point. Alapvetően bármelyiket választod, árban ugyanott leszel, mivel mind a kettőnek 1000 forint a költsége, a kérdés nyilván az, hogy neked melyik kényelmesebb. A fizetés során ugyanígy két lehetőséged van, az egyik az utánvétes fizetés, vagyis csak akkor fizeted ki a csomagodat, ha már kézhez kaptad, vagy az előreutalás, ahol meg kell várni még a oldal felveszi veled a kapcsolatot és elküldik a részleteket. Szerintem mind a kettő járható út, a barátnőm mindig előreutalással fizetett és még soha nem volt belőle problémája. Így én is ezt választottam, másnap pedig meg meg is kaptam a fizetési adatokat.

Ha bármilyen kérdésed lenne és fel szeretnéd venni velük a kapcsolatot, elsősorban azt javaslom, hogy e-mailben keresd őket, hiszen az annataska.hu is ezt preferálja, ahogy ezt az oldalukon is kiemelik. Ezenkívül vegyétek figyelembe, hogy csak munkaidőben tudnak válaszolni a kérdéseitekre, vagyis hétfőtől péntekig 9 és 16 óra között.

A randira farmerben és fehér ejtett vállú blúzban mentem. Nagyon jól sikerült, azóta már többször is megismételtük és biztosan állíthatom, minden alkalommal csodásan éreztük magunkat.