Site Overlay

Múzeumlátogatás helyett valami mást találtam ki

A kislányom egy elképesztően értelmes és érdeklődő teremtés, aki csak úgy halmozza az új ismereteket. Gyakorlatilag minden érdekli, így bármelyik múzeumba nyugodtan elvihetem, mert egészen biztos, hogy nem fogja untatni.

Mikor születésnapja van, az egyik ajándékom mindig az, hogy elviszem egy múzeumba, és mindig Ő választhatja ki, hogy melyik legyen az.

Persze a múzeumlátogatás nem csak születésnapi program nálunk, hiszen sokszor spontán is tiszteletünket tesszük ezeken a helyeken, mert a családom számomra fontos a folyamatos művelődés és tájékozódás.

Legutóbb egy olyan kiállítást volt szerencsénk megtekinteni egy múzeumban, melynek a témája a 19. század orvostudománya volt. Mondanom sem kell, ez volt az egyik legérdekesebb bemutató, amit valaha láttam, és ezt a kislányom is hasonlóan gondolta. Több orvosi eszközt, bábukat és képet is láttunk, melyek nem csak bámulatosak voltak, de bizony néha még félelmetesek is. Ez az élmény örökké velünk marad, az már biztos!

Persze a múzeumlátogatások nem mindig ennyire érdekesek, de mi még a legunalmasabbakban is találunk érdekességeket.

A lányomnak most volt a tizedik születésnapja, és egy kicsit gondba kerültem, mert már az összes magyarországi múzeumot meglátogattuk, és több szomszédos országban található kulturális intézményben is megfordultunk.

Persze egy múzeum sokadszorra is érdekes tud maradni, főleg akkor, ha folyamatosan változtatnak a kiállításukon, de most valahogy nem volt kedvünk az ismétléshez, így nem maradt más választásom, mint ajándékötleteket találni a kislányom születésnapja alkalmából.

Eltelt egy kis idő a neten való keresgéléssel, de végül eljutottam a következő weboldalra, mely nagyon gyorsan elnyerte a tetszésemet: www.sooters.hu.

Ha esetleg Téged is érdekelnek az ajándékötletek, akkor szívből ajánlom ezt az internetes felületet, mert itt aztán tényleg sok mindent megtalálsz erre a célra.

De előbb rátérnék magára a weboldalra, mert érdemesnek tartom azzal kezdeni!

A weblap a minőség és a design legmagasabb szintjét képviseli, ezt már néhány pillantásból megtudtam mondani. A felület színvilága profin lett összeállítva, mert pont annyira színes csak az oldal, hogy az kellemes legyen, de még ne legyen zavaró. Több fotót is találni az oldalon, melyekről még laikus szemmel is megtudom mondani, hogy mesteriek, ami már csak azért is fontos, mert a szolgáltatásukhoz erősen kapcsolódnak a képek.

Mi is az, amivel ez a kiváló csapat foglalkozik? A szolgáltatásukat több részre is oszthatjuk, de amit szeretnék kiemelni, és amit én is választottam, az a fotókönyvek készítése!

A legjobb az egészben, hogy a saját fotókönyvünk részletes jellemzőit megadhatjuk egy online szerkesztő segítségével, ahol azokat a képeket is feltölthetjük, melyeket el szeretnénk helyezni a könyvben. Ennek köszönhetően láthatjuk elektronikus formában a terméket, mielőtt azt még megrendelnénk.

Ez nagyszerű, nem?

Én is az online szerkesztő segítségével állítottam össze a lányomnak szánt ajándékot, melyet aztán tovább küldtem nekik, és onnantól fogva nekem már csak várnom kellett.

A szerkesztés során több szín és sablon is a rendelkezésemre állt ahhoz, hogy úgy állíthassam össze a fotókönyvet, ahogyan azt tényleg szeretném.

A szerkesztés szó ne tévesszen meg senkit! Semmiféle komolyabb tudás nem szükséges ahhoz, hogy ezen a folyamaton végig haladjunk, mert végig vezetve van a kezünk, és minden kristálytiszta marad.

Miután befejeztem az online szerkesztést, már csak annyi volt a teendőm, hogy feladtam a rendelést. Ez a folyamat szintén a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb volt. Annyit kellett csak tennem, hogy a terméket betettem az online vásárlói kosárba, és végig mentem a különböző lépéseken.

A rendelés során egyébként lehetőség van arra is, hogy különböző kuponokat váltsunk be, ha rendelkezünk velük.

Az termékek átvételét tekintve két lehetőség is adott a számunkra: házhozszállítás vagy bolti átvétel. Mivel én jobban szeretem személyesen intézni a dolgaimat, ezért inkább az előbbi mellett döntöttem, de biztos vagyok abban, hogy a második lehetőség is tökéletesen működik.

A dolgom már csak annyi volt, hogy megadjak néhány fontos személyes adatot, és már meg is történt a megrendelés.

Az üzletük Budapesten található, a IX. kerületben, ahol könnyedén sikerült is rájuk találnom. Itt személyesen is volt szerencsém megtapasztalni az ügyfélközpontú magatartásukat.

Mikor a kezembe vettem a fotókönyvet, teljesen ámulatba estem, mert az eredmény egyszerűen zseniálisra sikeredett. Még annál mutatósabb lett a termék, mint ahogyan azt előzetesen elképzeltem magamban.

Ajándékötletek tekintetében nem is választhattam volna náluk jobbat! Ha szeretnétek valakinek kedveskedni és megajándékozni, akkor melegen ajánlom őket, mert tőlük csakis makulátlan munkára számíthattok!

A lányom rendkívül hálás nekem a fotókönyvért, amit rendeltem tőlük, és már tervezem, hogy valaki másnak is rendelek innen egy ajándékot, ami ezúttal egy egyedi fényképekkel ellátott naptár lesz majd.