Site Overlay

Masszázs után ellazulva online közvetítést néztünk

Hiába jár ránk mostanság a vírusos időszak, nem szabad a kultúrát veszni hagyni, és a művészeket munka és pénz nélküli életre ítélni. Ezért is találtuk azt ki a párommal, hogy egyik este egy online élő színházi közvetítést fogunk megnézni. Ugyan úgy meg kellett rá venni a jegyet, csak otthon a lakásunkból élvezhettük az előadást. Nekünk jó volt, mert kikapcsolódtunk, a színészek pedig kis létszámú stábbal dolgozhattak ugyanúgy, mintha nem lenne vírus. Nem szabad, hogy az ilyen élmények elvesszenek. A színházi kultúrát meg kell őrizni, akár ilyen online formában is. Nekünk nagyon tetszett az előadás,ez köszönhető volt annak is, hogy előtte masszázson voltunk, így teljesen ellazult állapotban érkezhettünk haza.

Régóta szerettünk volna már résztvenni egy teljes testmasszázson, de sosem szántuk rá magunkat, csak most. Azt gondoltuk, hogy ennyit megérdemlünk, és időpontot foglaltam egy nagyon jó hírű masszázsszalonba, a Karma Thai Masszázshoz. Természetesen előtte az interneten nyomoztam, és azt a masszázsszalont kerestem, ahol teljes, ténylegesen komplex szolgáltatást kapunk, nagyon profi szakemberekkel, és az sem volt egy elhanyagolható szempont, hogy ár tekintetében is legyen megfelelő számunkra.

És amint kutattam meg is találtam azt a helyet, amit elképzeltem magunknak.

A teljes testmasszázs egy nagyon összetett masszázsfajta, melyet jól kell csinálni. Ezen a helyen, amelyre rábukkantam a vélemények alapján, csak elhivatott és nagy szakértelemmel bíró személyek masszíroznak. Ez kell számomra. Az sem volt utolsó szempont, hogy már a honlap felépítésük is nagyon megnyerő volt, teljesen informatív, ahhoz elegendő volt az egyes masszázselemek felsorolása, és azok részletes bemutatása, hogy el tudjam dönteni, hogy ide szeretnék időpontot foglalni.

Szerencsés választás volt ez a masszázs szalon, ugyanis a városban két helyen is van üzletük, így még tudtam abban is válogatni, hogy melyik üzlet esik hozzánk közelebb, hiszen a színház miatt vissza kellett érnünk időre. Szuper dolog, hogy két szalon közül lehet választani, ahol mind a két helyen ugyanolyan jó minőségű teljes testmasszázs szolgáltatást lehet igénybe venni. Ténylegesen csak a közelség kiválasztása miatt lehetett min vacilálnom. Online és telefonon is lehet náluk időpontot foglalni, én telefonon kerestem fel őket, már csak azért is, mert első masszázs élmény miatt volt pár kérdésem, amit tisztázni szerettem volna. Így a telefonos időpontfoglalás miatt a kérdéseimet is fel tudtam tenni. A teljes testmasszázs tekintetében is választható, hogy olajokkal történjen a masszázs, vagy éppen szárazon. De mindenképpen ajánlatos előre érdeklődni, ahogy az a telefonos beszélgetésből is kiderült, mivel nagyon részletesen elmondták ott is a folyamatot. Kedvesen és segítőkészen álltak az első masszázsára igyekvő rendelkezésére. Az olaj nem csak a könnyed masszírozást teszi lehetővé, hanem azt, hogy az olajban található illóolajok is jótékony, ellazító hatással tudnak lenni a szervezetre.

Olyan jó, hogy az időpontfoglalás is ennyire könnyedén ment, mindent elkövettek, hogy a számunkra legjobb időpontot tudják biztosítani. Amikor pedig megérkeztünk, egy nagyon hangulatos szalon fogadott, igazi masszázs hangulattal és illattal. Már az előtérben szóló zene is a relaxációt segítette elő, nagyon figyelmesen és vásárló barátan álltak hozzánk. Két különböző személyhez kerültünk teljes testmasszázsra, de a párommal mind a ketten a masszázs után megállapítottuk, hogy kár, hogy nem jöttünk már korábban, és ide még biztosan vissza fogunk jönni, hiszen annyira lazító, feltöltő hatással volt ránk.