Site Overlay

Biokultúra születése és a legjobb biotermékek

Itthon valamikor a nyolcvanas évek elején indult a biogazdálkodók mozgalma. Elsőként klub és egyesület alakult, majd pedig végül megszületett a Magyar Biokultúra Szövetség. Ez a szövetség országos és nemzetközi szinten képviseli a hazai ökológiai gazdálkodóknak az érdekeit. Számtalan tájékoztató anyagot létrehoztak, amiben bemutatják a különböző ökológiai gazdálkodás területeit.

Ha számodra is fontos az egészség, és, hogy bioélelmiszereket használj, de nem tudod megtermelni magadnak a szükséges alapanyagokat, de szívesen vásárolnál biztonságos forrásból származó biotermékeket, akkor A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online weboldal lesz az, amit érdemes lesz meglátogatnod.

A Biocity egy olyan tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkező webáruház, ahol a kínálat olyan elképesztő, hogy én is alig hittem a szememnek, amikor először megnéztem az oldalukat. Több mint nyolcezer különböző termék közül lehet válogatni.

A széles kínálat mellett, aminek szintén nagyon örültem, hogy a kiszállítás már legalább 6900 forint értékű vásárlás esetén ingyenes lehet. Ráadásul a kedvező szállítási feltételek mellett vállalnak egy 30 napos garanciát is, így ha valamivel nem lennél elégedett, vissza lehet küldeni. Ilyen egyébként nálam még nem fordult elő, pedig már jó sok vásárlást lefolytattam náluk. Ez idő alatt soha egy vásárlással sem volt problémám, a rendelés mindig zökkenőmentes volt, és a termékek is gond nélkül megérkeztek, amikkel szintén soha nem volt semmilyen probléma.

Egy kis érdekesség: a webáruházban a termékek összértékelése 97 százalék felett van, amit több száz vásárló értékelése alapján jött ki. Ez jól mutatja azt, hogy egy megbízható boltról van szó, hiszen az emberek nem adnak le csak úgy értékeléseket, pláne nem jókat, ha valójában nem elégedettek.

Olyan márkák termékeit lehet itt megtalálni, mint a Szaffi reform & Szaffi free, juta vit, GAL termékek, Esi, bioheal, Bioco, Biotech usa, Dia Wellness, Happy Naturals, Vitaking, Natúr tanya, és még sok más márkát is forgalmaznak, amit az oldalukon a márkák menüpontban könnyedén ki lehet listázni. Ha konkrét márkát keresel, akkor érdemes ebben a menüpontban nézelődni, hiszen itt, hogyha az adott márkanevére kattintasz, akkor az oldal kilistázza annak a márkának a termékeit, amelyek megtalálhatók a webáruházban. Persze nem csak márkák szerint lehet listázni a termékeket, vannak különböző kategóriák és persze a lap tetején egy kereső is található, amibe beírva az adott termék nevét pillanatok alatt ki lehet deríteni, hogy szerepel a kínálatban a keresett termék. Mondjuk őszintén meglepődnék, ha nem találnál itt valamit, hiszen a több ezres kínálattal mindent megtesznek azért, hogy mindenki megtalálhassa azokat a termékeket, amikre szükség van bio életmód esetén.

Ami szintén jó hír, hogy nem csak élelmiszerekhez találhatóak meg alapanyagok, hiszen a reform élelmiszerek és alapanyagok mellett étrendkiegészítőket is lehet vásárolni, valamint a drogériában, arcápoláshoz, testápoláshoz, kéz ápoláshoz, láb ápoláshoz, haj ápoláshoz is mindent meg lehet találni, és egyéb egészséggel kapcsolatos termékek is megtalálhatók. Ezenkívül az ökoháztartás fenntartásához mindenféle mosóparfümöt, mosogatószert, mosószert, öblítőszert és tisztítószert is meg lehet találni A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online webáruházban.